top of page

Ansigtsløft uden kirurgi

Det er helt normalt, at dine muskler bliver slappere med årene.


Selvom det er helt normalt, så er det dog stadig noget, som irriterer mange.


Det er især på grund af det faktum at ens ansigt kan komme til at virke helt anderledes - nogle gange så meget, at man næsten ikke kan genkende sig selv.Derfor er der efterhånden en del, som vælger Botox og fillers ... sågar et ansigtsløft med plastikkirurgi.


Det kan virke voldsomt at skulle lave sådan en operation, hvilket "heldigvis" skræmmer mange. For der er nemlig naturlige måder at opstramme ens ansigtsmuskler, så man kan føle sig yngre og smukkere.


Her kan du læse mere om, hvordan du kan få et smukt og naturligt ansigtsløft - helt uden Botox eller kirurgi.


Svaret er naturligvis ansigtsyoga?


gif

Ansigtsyoga består af en række ansigtsøvelser, som du kan bruge til at opstramme og tone musklerne i dit ansigt.


Det kan lyde vildt, at man kan give sit ansigt en ungdommelighed ved at lave forskellige ansigtsudtryk, men hvis man tænker over det, giver det faktisk god mening.


For ligesom du kan træne dine muskler

på din krop, så er det også muligt at tone dem i dit ansigt.Du kan ikke ligefrem lave vægtløftning med dit ansigt, men så er det heldigt, at du kan lave

ansigtsyoga. Der er mange, som starter deres rejse med ansigtsyoga ud med at være skeptiske, men hvis du husker at lave øvelserne, så kan du faktisklave dit helt eget facelift uden kirurgi.


Hvorfor lave ansigtsyoga?

Den største fordel ved ansigtsyoga er, at det er 100% naturligt. Men det er ikke et kvikfix som Botox og fillers. Der går nemlig lidt tid, inden man kan se forskel, men det skyldes, at der sker ændringer i dit ansigt stille og roligt. Det betyder også, at du hele tiden vænner dig til, hvordan dit ansigt ændrer sig.


Du slipper desuden også for den lange helingsperiode, som der kommer i forbindelse med forskellige plastikkirurgiske indgreb. Og Botox og fillers kræver vedligehold, som neget hurtigt ryger op i tusindvis af kroner ... år efter år.


Hvilke øvelser er gode, hvis du vil opnå et ansigtsløft uden kirurgi?


Der findes mange forskellige øvelser indenfor ansigtsyoga, som kan have gode virkninger på

ansigtet og til opstramning af hals og hage.


Her er nogle de øvelser, som fungerer bedst til at løfte ansigtet og lave et naturligt mini ansigtsløft.


Manuelt ansigtsløft uden kirurgi

Denne øvelser er lavet til at være et naturligt alternativ til ansigts fillers. Den er god til at glatte smilelinjerne og lave bedre blodcirkulation.


En bedre blodcirkulation via Ansigtsyoga vil give dit ansigt en mere ungdommelig glød, som hurtigt vil få dig til at se yngre ud.


Spørgsmålet er så bare: Hvordan laver man et manuelt ansigtsløft uden kirurgi?


Step by step:

  1. Placér dine håndflader på dine tindinger

  2. Træk huden op ved brug af dine hænder, så du kan mærke, at dit ansigt strækker

  3. Lav et ”O” med din mund og lad din kæbe hænge

  4. Hold dette ansigtsudtryk i 5 sekunder og gentag 10 gange.


Løft af tindinger

Det er især huden omkring øjnene, som kan få små rynker. Det kommer helt naturligt hos næsten alle, men der er måder, hvorpå du kan mindske dem.


Dette kan du blandt andet gøre med denne øvelse. Her løfter du huden omkring dine øjne, så dit ansigt ser mere ungt og vågent ud.


Denne øvelser er et godt alternativ til et øjenbrynsløft, som normalt bruges til at mindske øjenrynker. Denne øvelse kan også give fornemmelsen af et lille ansigtsløft uden kirurgi.


Step by step

  1. Løft en arm over dit hoved og placér fingerspidserne på din tinding på den modsatte side af hovedet

  2. Placér din ringfinger på hjørnet af dit øjenbryn

  3. Tryk huden ned, så den holdes på plads, hvorefter du læner dit hoved mod den modsatte skulder af øjenbrynet, så der skabes et træk i huden

  4. Hold denne position i 5 sekunder og gentag 10 gange.

  5. Gentag øvelsen med det andet øjenbryn


Gode råd til ansigtsyoga

Selvom ansigtsyoga er et helt naturligt alternativ til plastikkirurgi, så er det stadig vigtigt, at man gør det forsigtigt. Huden i ansigtet er meget følsomt nogle steder, så det er vigtigt, at man ikke løfter alt for aggressivt i huden, da det faktisk kan gøre ens rynker mere fremtrædende.


Fordi ansigtsyoga kræver, at du rører meget ved din hud, er det også vigtigt, at du har rene hænder. Hvis dine hænder ikke er rene, kan du ende med at lave urenheder på din hud, hvilket kan være mindst lige så irriterende som rynker.


Fordi at ansigtsyoga er helt naturligt, så er det vigtigt, at du er tålmodig med øvelserne. Du skal tone dine muskler, hvilket ikke lige sker fra den ene dag til den anden. Derfor er det også vigtigt, at du er konsekvent med øvelserne.


Hvis du gerne vil kunne være i stand til at se udviklingen i dit ansigt, så kan det være en god idé at tage et billede, før du begynder på øvelserne.


Hvis du kan mærke at dette her bare lige er dig, så har jeg udviklet et program, der dækker alle ældningstegn i ansigtet og på halsen.


Du finder info og pris lige her435 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle