top of page

Benyt ansigtsyoga til at bekæmpe slap hud og rynker, helt naturligt

I en verden hvor flere fravælger kosmetiske indgreb, vinder ansigtsyoga og øvelserne større popularitet for, at komme slap hud og rynker til livs. Og det er ikke uden grund, at ansigtsyoga vinder større terræn, idet øvelserne faktisk virker, hvor resultaterne fra ansigts yogaøvelser ses meget hurtigt.


Foruden at opstramme huden helt naturligt op, er fordelene også, at ansigtsyoga har en vedvarende effekt, samt bidrager ansigtsyoga til et øget velvære.


Velkommen til et univers fyldt med øget velvære, strammere og sundere hud - helt naturligt.Yoga har i de sidste mange år vækste, som en foretrukne motionsform, da yoga ikke kun handler om at holde kroppens muskulatur stærk, men kombinerer krop og sind, som sammenhængende elementer, for bedst muligt velvære og harmoni.


De samme principper er gældende, når vi dykker ned i ansigtsyoga. For de små muskler, har stor betydning, når vi gerne vil genvinde hudens fasthed og vitalitet.


Naturlig glød og udstråling, beretter om et sundt liv og velvære.


Men hvad er ansigtsyoga? Og hvilke områder i ansigtet kan øvelserne bruges til? Hvordan kommer du bedst og lettest i gang med dit naturlige ansigtsløft?


Alt dette kan du læse om i dette indlæg, samt lærer du principperne bag ansigtsyoga. Så snup en kop kaffe, sæt dig tilbage og bliv klogere på, hvordan du helt naturligt kan forøge dit velvære og komme slap hud til livs, på en let og nem måde.Hvad er ansigtsyoga?

Ansigtsyoga strammer musklerne i ansigtet op og løsner spændinger, så du ser frisk og yngre ud.

Ansigtsyoga er træning af de forskellige ansigtsmuskler, i en kombination af massage teknikker. Øvelserne af muskulaturen i ansigtet, gør din hud mere glansfuld, da musklerne bliver tonet og dermed strammes ansigtet op, som giver et sundere og yngre udseende.


Fungerer ansigtsyoga?

Ansigtsmusklerne fungerer som resten af vores muskler i kroppen, træner vi ikke muskulaturen og holder os i form, mister kroppen styrken med tiden. Samme princip er gældende for musklerne i ansigtet, derfor er træningen af musklerne i ansigtet via ansigtsyoga, lige så effektivt med synlige resultater.

Ansigt Yoga øvelser forebygger og reducerer rynkerne og din hud bliver mere glansfuld, da musklerne i ansigtet bliver tonet og strammet op.


Hvad er forskellen på Facefit og ansigtsyoga ?

Facefit er det samme som ansigtsyoga, det handler om, at træne de små muskler i dit ansigt som giver fastere hud og reducere rynkerne. Facefit er et træningsforløb med opstrammende teknikker.

Med ansigtsyoga bliver din hud mere glansfuld, musklerne i ansigtet bliver tonet og strammet op, hvilket giver ansigtet et yngre og sundere udseende.


Investere i dig selv og dit velværeLær principperne bag træning, massage og øvelserne til at udglatte din ansigtshud og tone de små muskler.

Ansigtsyoga øvelser

Her kan du læse om hvilke områder, du kan stramme, træne og afspænde via ansigtsyoga øvelserne.

Du kan udvælge specifikke områder i ansigtet, dog har alle øvelserne den samlet virkning til mindskelse af rynker i hele ansigtet og halsen. Du kan finde Ansigtsmuskulaturen som der arbejdes med, og få en forståelse af muskulaturens opbygning.


Vores hud er enestående og det er du også

Ansigtsyoga mod rynker i panden

Rynker i panden forbindes mange gange med bekymringsrynker, men rynker i panden kommer ikke kun via bekymringsrynker. Derfor har vi opdelt panden og bekymringsrynker i hver sit afsnit, da der benyttes forskellige øvelser. Med enkelte ansigtsyoga øvelse kan du komme panderynkerne hurtig til livs.

Ansigtsyoga mod bekymringsrynker

Bekymringsrynker er der mange der forbinder med rynker i panden, men det er ikke altid sandt. For bekymringerne rynkerne, kan også sætte sig rundt om øjnene, omkring munden, og mellem vores øjenbryn - også selvom vi ikke lige forbinder de rynker med bekymringer. Du kan finde 3 af de bedste ansigtsyoga øvelser her

Ansigtsyoga til friske øjne

Med opstrammende øvelser kan du få friske øjne. Friske øjne dækker meget bredt, derfor har vi nedenfor beskrevet de forskellige udfordringerne i øjne- omgivelser, som du kan træne med ansigtsyoga. Træningen af øjenomgivelserne, vil samlet give friske øjne.

Ansigtsyoga mod Øjenbrynsløft

Øjenbrynene fortæller rigtig meget i vores kommunikation til omverden. Da øjenbrynene naturligt følger vores ansigtsbevægelser udgør øjenbrynene en betydelig del af vores mimik. Tunge øjenbryn eller øjenbryn der hænger, kan derfor give et indtryk af træthed i vores ansigt. Derfor er ansigtsyoga, til at løfte øjenbrynene en vigtig del af opstramningen og træningen mod at få friske øjne.

Ansigtsyoga mod tunge øjenlåg

Nogle lider mere af tunge øjenlåg end andre, om du fra naturens side har tunge øjenlåg, kan du opnår rigtige gode resultater, ved at træne ansigtsyoga og bruge de øvelserne der findes mod tunge øjenlåg. Et løft eller opstramning af øjenlågene, vil bidrage til et mere vågent og frisk ansigt.

Ansigtsyoga mod poser under øjnene

I en stresset hverdag, med mange gøremål med et hektisk arbejde oveni, kan skabe poser under øjnene. Nogle er, som med tunge øjenlåg, mere disponible for at have poser under øjnene. Uanset om man er mere disponible, kan ansigtsyoga opstramme huden, så poserne mindskes markant.


Ansigtsyoga til kinder

Du kan benytte ansigtsyoga øvelserne til at stramme kinderne op, som skaber glød i ansigtet. Det er gløden i kinderne vi forbinder med friskhed og en tilhørende ungdom.

Den friske glød i kinderne, kender vi fra at man har været ude og gå en tur, hvor man få røde kinder fra den friske luft. Den friskhed og glød, kan man opnår med ansigtsyoga.

Ansigtsyoga mund

Munden, læberne og mundvigen har stor tiltrækning i sig selv og mund- området især læberne bliver plejet i form af læbepomade, skrub og læbestift, og det er ikke uden grund, da området er en vigtig del af vores udtryk og mimik.

Ansigtsyoga og øvelserne omkring munden, styrker muskulaturen og forhindre rynkerne og slap hud der ligger omkring munden og læberne.

Kæben

Kæben har stor betydning for vores velvære, har man været til ansigtsmassage og fået masseret kæbemuskulaturen, er det muligt at man har oplevet at kæberne virkelig kan være ømme. Dette kommer af at vi kan spænde helt ubevidst i kæberne i mange timer. Med ansigtsyoga opnår du ikke kun opstramningen af ansigtet, men også afspænding af kæberne. Øvelser til muskulaturen omkring kæberne, giver ikke kun synlige resultater i fastere hud med mindre rynker, men også afspænding af kæbeområdets muskulatur.

Ansigtsyoga hamster poser

Vi har taget hamster poser med i vores beskrivelse, da rigtig mange benytter dette ord, som synonym for kæbelinjen der hænger. En markeret kæbelinje er med til at skabe bedre balance i ansigtet og giver derfor ansigtet et løft. Med alderen mister vi naturligt volume i den øverste del af ansigtet, som typisk skaber ekstra tyngde i den nederste del af ansigtet, hvilket kan medføre hamster poser, eller øget tyngde over kæbelinjen.


Med ansigtsyoga kan du genskabe balancen og forme kæbelinjen, det kan være en fordel at kombinere kæbe øvelserne, med ansigtsyoga øvelserne til hele ansigtet.

Ansigtsyoga opstramning af hals

Ved at benytte ansigtsyoga kan du træne musklerne i halsen, træningen af muskulaturen i halsområdet, reducere din dobbelthage ved at udføre disse øvelser dagligt. For både ansigtet og halsen er sammensat af mange muskler, ansigtsyoga af disse muskler giver fasthed i huden, der dækker disse områder.

De mange fordele med ansigtsyoga

Der er rigtig mange fordele ved at benytte ansigtsyoga, foruden selve opstramningen af muskulaturen, der giver fastere hud, en bedre glød og friskhed i huden, så bevirker øvelserne også til: at man gør noget godt for sig selv, dette bidrager til at vi har en god følelse i kroppen, som bidrager til et øget velvære og dét er i sig selv, en rigtig god investering.

Hvordan kommer du i gang med ansigtsyoga?

Følg med i mit univers her på siden, hvor du kan finde videoer, kurser og materialer til ansigtsyoga.
Her kan du finde træningsprogram i ansigtsyoga

Ansigtsyoga online afholdes når du har tid i din kalender

Opstrammende ansigtsyoga øvelser


Ansigtsyoga virker det?

Ansigtsyoga før og efter

Sidder du og tvivler på om, det er tiden værd eller om ansigtsyoga virkelig virker? Vi har samlet en masse før og efter billeder hvor du kan se effekten af ansigtsyoga øvelserne.


Dyk ned i ansigtsyoga universet - det er en rigtig god investering1.682 visninger