top of page

Fjern rynker naturligt

Det er træls, når rynkerne dukker op og bliver tydeligere. Nogle ældes med ynde, men andre er altså bare uheldige. Rynker i panden og ansigtet er en naturlig del af livet, som vi bliver ældre – men hvis du ikke kan lide dem eller ikke synes, de klæder dig, er der faktisk noget, du kan gøre ved det. Du kan nemlig fjerne rynker med ansigtsyoga.Fjern rynker naturligt og helt uden plastikkirurgi, både i panden, ved munden og under øjnene! Det lyder næsten som en løgn, men det er ganske sandt. På ganske få uger vil du kunne se flotte resultater, så længe du holder dig til træningen.


Fjern rynker i hele ansigtet med ansigtsyoga

Ved at dyrke ansigtsyoga løfter og opstrammer du dit ansigt. Du får en flot hud med en yngre glød, og du kan jage bekymringsrynker væk, mens du bruger tid på dig selv til at slappe af.


Med ansigtsyoga kan du fjerne rynker uden brug af nåle eller kirurger. Det er en naturlig måde at opstramme din hud og fungerer ved, at du øger blodtilførslen til dit ansigt.


Med ansigtsyoga kan du opnå følgende:


  • Fjern rynker ved munden

  • Fjern rynker under øjnene

  • Fjern rynker i panden

  • Få en flot hud i ansigtet

  • Opnå personlig ro og afslapning


Ikke nok med, at du kan fjerne rynker under øjnene og i panden, men med ansigtsyoga vil du være nødsaget til at tage tid til at fokusere på dig selv – bare lidt af gangen. Med godt velvære og et roligt sind vil du kunne slippe for yderligere bekymringsrynker.


Hold resten af din krop sund

Du kan arbejde på at fjerne rynker i panden lige så meget, du vil, men hvis du ikke passer på resten af din krop, kan det næsten være lige meget.


Vores krop er en helhed, og hvis én del ikke bliver behandlet godt, vil det kunne ses på resten. Sund kost og jævnlig motion vil ikke kun hjælpe dig med at slappe af og holde dig sund, det er også en måde at holde rynkerne for døren i længere tid.


Huden rynker med alderen – det kan man ikke undgå. Men med en sund livsstil får du en flot hud og krop, og hertil hører ansigtet. Ligesom når man vil tabe sig, hjælper det ikke kun at fokusere på ét område – det hele skal følges ad, ellers ser man ingen resultater.


Det betyder ikke, du skal lægge hele dit liv om. Men overvej, hvilke af dine vaner kunne forårsage flere rynker end nødvendigt, og se, hvad du kan fjerne. Cigaretter og alkohol kan være skyld i en for tidligt ældet hud, og en nedtrapning eller, ideelt, et stop vil være til din fordel.


Forebyg rynker

Når først en rynke er dukket op, er ansigtsyoga din bedste mulighed for at mindske eller slippe af med den. Men der er ting, du kan gøre, for at forebygge rynker.


Der er mange cremer, der lover at fjerne dine rynker – du skal ikke lytte til dem. Langt de fleste er dyre og gør ikke noget for dig. I stedet bør du anskaffe dig en ganske almindelig fugtighedscreme til ansigtet. Brug den hver morgen og aften og massér dit ansigt, for at øge blodcirkulationen.


Myter om kartoffelsaft eller lignende skal du heller ikke høre på – det kan måske hjælpe på andre problemer som akne, men rynker gør det altså ikke noget ved.


Selvom du ikke synes, du har rynker i panden, kan du forebygge de uundgåelige få ved at starte ansigtsyoga tidligt. Jo tidligere, du begynder at pleje din hud, desto længere tid går der, før rynkerne dukker op.


696 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page