Jeg er ikke fan af kirurgi og fillers, så nu træner jeg mit ansigt som det første hver morgen.

Opdateret: 6. jul.
Helles historie:Mine øjenlåg hænger markant mindre, huden på halsen er opstrammet og mine hamsterposer og løverynken er reduceret.

Jeg er 45 og begyndte at have øjenlåg der hang, huden på halsen blev slappere og rynken mellem brynene var meget markeret. Jeg undersøgte kirurgi og fillers, men vidste at det jo ikke holdte i længden, og er heller ikke fan af, at få puttet noget i ansigtet, da jeg som oftest synes, det ser unaturligt ud.

Under mine overvejelser faldt jeg over FaceFIT ( Træn dit ansigt yngre ), og begyndte at undersøge det nærmere, og så synes jeg, at det lød helt naturligt, at man selvfølgelig kan træne sine ansigtsmuskler, lige som man træner resten af kroppen.

Jeg valgte at købe programmet over rater, og dermed blev det for mig, lige som et medlemsskab til et fitnesscenter, dog bare billigere og livslangt.

Jeg træner mit ansigt som det første hver morgen nu, både træningsprogrammet, lymfedrænage og lifting massagen, og det er en skøn måde at vågne på, på trods af, at jeg skal stå op 15-20 min før. Når jeg er færdig, føler jeg mit ansigt er mere vågent og frisk at se på, og det er endda inden min morgenrutine med ansigtsrens og creme.

Jeg træner også lejlighedsvis i løbet af dagen, fordi det er dejligt.

Effekten af træningen er kommet ca. to måneder efter daglig træning, måske den vil komme hurtigere hos andre, hvis hele programmet følges 2 gange dagligt.


Mine øjenlåg hænger markant mindre, huden på halsen er opstrammet og mine hamsterposer og løverynken er reduceret.

Jeg kan kun varmt anbefale programmet til andre, og har jeg haft spørgsmål til Jeanne ( Udvikleren af FaceFIT ), har hun svaret stort set med det samme, så jeg synes kun der er positive ting at sige om Jeannes program.

💛Helle Risgaard


Se programmet her

1.328 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle