Stram huden op i ansigtet

Med årene kommer huden til at blive mere slap og mindre spændstig. Det kan ikke blot føre til dannelse af rynker og linjer, men det kan også skabe et mat og træt udseende. Det er ikke nødvendigt at lægge sig under kniven eller få injektioner med botox for at få en ansigtsløftning. Med ansigtsyoga kan du på egen hånd fjerne rynker naturligt og uden brug af kemi.


Herunder kan du læse mere om, hvordan du kommer godt i gang med at stramme huden i ansigtet op, så du kan få dit friske look igen.Fjern rynker naturligt med ansigtsøvelser

Mange mænd og kvinder holder sig fra at få huden strammet op omkring kinder, pande og kæbe på grund af udsigten til kirurgiske indgreb. Du behøver ikke affinde dig med et træt look i ansigtet fremover, da du kan få ansigtsløft uden kirurgi. Løsningen hedder ansigtsyoga, og det er en ’træning’, der består af målrettede og nøje tilrettelagte øvelser. Alle og enhver uanset køn, alder og livsstil kan lave øvelserne. Det eneste det kræver er, at du får lavet et skræddersyet program, som giver dig indblik i de forskellige øvelser.


Det bedste program er ét, hvor du både får viden om ansigtets opbygning af muskler og hudlag samt vejledning i at udføre hver en øvelse korrekt.

Iblandt fordelene ved at lave ansigtsyoga kan nævnes:

  • Du kommer til at få et mere friskt udseende

  • Kollagenproduktionen i huden fremmes

  • Du reducerer rynker i panden

  • Du forsinker eller minimerer dannelsen af fine linjer og fuger i huden

  • Alle (både mænd og kvinder) kan udføre øvelserne

  • Du slipper for kirurgi og kemi

I fremtiden kan du blive fri for at skulle bekymre dig om kirurgiske indgreb og frustrationen over, at huden i ansigtet ikke længere har samme smidighed og fasthed, som da du var yngre.

Få frihed og fleksibilitet til øvelserne med ansigtsløft


Det er ikke ligegyldigt, hvilke øvelser du laver, og hvordan du griber yogatræningen i ansigtet an. Du skal anvende et professionelt program, der er blevet tilrettelagt af en ansigtsyoga instruktør.

Den helt store fordel ved at anvende et skræddersyet program med ansigtsøvelser er, at du selv bestemmer, hvornår på dagen du vil udføre træningen. Du kan på den måde tilpasse øvelserne ind til din livsstil. Mens nogle mennesker foretrækker at klare træning og yogaøvelser om morgenen, er der andre, som trives bedst med at klare dagens træning om eftermiddagen.


Opstramning af hals og hage på 4 uger

Med målrettet og vedholdende træning kan du stramme huden i ansigtet op på kun 1 måned. Det vil være helt naturligt, at der er forskel på, hvornår du begynder at kunne se resultaterne af dine ansigtsøvelser. Hvor effektivt huden i ansigtet strammes op, vil både afhænge af, hvor dybe fuger du har i forvejen, hvor ofte og intensivt du laver dine øvelser, og hvilken livsstil du lever.


Des ældre du er, des mindre omfang af kollagen vil huden producere. Det er kollagen, der giver vores hud styrke, kraft og spændstighed. Når produktionen af denne falder, vil det resultere i mere slap og ’løs’ hud. Når du begynder at lave ansigtsyoga i en tidlig alder, og når du holder fast i træningen, strammes huden op i ansigtet, og du kan forvente at opleve færre rynker i fremtiden.

Det er vigtigt at være opmærksom på, hvilken livsstil du lever, når du vil have succes med at stramme huden op i ansigtet. Sund og varieret kost i kombination med regelmæssig motion er vigtige bidragsydere til, at du kan få den opstramning af huden i ansigtet, som du drømmer om.

220 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle