top of page

Tab dig i ansigtet med ansigtsyoga

Med tiden nedsættes kollagenproduktionen i kroppen, og det medfører en mere slap hud. Du behøver ikke affinde dig med tidens tand, da du med enkle, sunde og lette øvelser kan stramme huden i ansigtet op. Med målrettede øvelser kan du stimulere kollagenproduktionen, så bekymringsrynker i panden minimeres, og du kan fjerne rynker under øjnene. Resultatet af at lave ansigtsyoga vil være, at du taber dig i ansigtet.


Med ansigtsyoga slipper du for at skulle købe dig til botoxbehandlinger, og du kan se frem til at få en flot hud i ansigtet med masser af glød.Hvordan taber man sig i ansigtet?

På mest naturlig og sund vis kan du tabe dig i ansigtet ved at lave opstrammende øvelser. Det kaldes ansigtsyoga, og det er en opkvikkende ”træning”, som enhver kan få glæde af. Det kan være, du er ked af begyndende rynker i panden eller savner gløden i ansigtet, som du havde tidligere i livet. Med masserende og opstrammende øvelser vækker du huden i ansigtet til live igen. Det er både det øvre lag af hud, der bliver påvirket af dine yogaøvelser samt det dybere hudlag. Det betyder, at du taber dig i ansigtet, og at huden kommer til at se mere fast ud.


På denne måde kan du give dig selv et 100% naturligt ansigtsløft, hvor du hverken udsætter dig selv for kirurgiske indgreb eller kemi.


Når du bruger de rette og mest effektgivende yogaøvelser, kan du komme til at tabe dig i ansigtet på cirka 4 uger. Du skal have viden om zonerne i ansigtet samt musklerne, så du opnår fuld forståelse for betydning af de forskellige yogaøvelser.


Komplet program der giver dig viden, færdigheder og motivation

At få succes med at tabe dig i ansigtet handler langt fra bare om at lade fingerspidserne massere kinderne. Det kræver et målrettet og nøje tilrettelagt program, så hver en zone i ansigtet får den rette og optimale behandling med de rigtige yogaøvelser.


Et komplet program vil bestå af følgende moduler:

  • Modul 1: Introduktion (viden om ansigtets zoner)

  • Modul 2: øvelser til opstramning af nederste del kæbeparti

  • Modul 3: øvelser til opstramning af øverste del af kæbeparti

  • Modul 4: øvelser til opstramning af pande- og øjenparti

  • Modul 5: lymfedrænende ansigtsmassage (øvelser til der stimulerer kollagenproduktion)

  • Modul 6: Opløftende facelift-massage

Formålet med programmet er, at du bliver klædt på til selv at stå for ansigtsmassagen resten af livet. Det er hjælp-til-selvhjælp, så du her og nu reducerer tegn på fuger og linjer i huden, og du på længere sigt er med til selv at fjerne rynker.


I hvert modul får du konkrete anvisninger på, hvordan du udfører de forskellige øvelser. Facelift-massagen er medvirkende til at fjerne affaldsstoffer og reducere hævelser, så du får et slankere ansigt.


Få succes med vedholdende øvelser, god kost og regelmæssig motion

Det er vedholdende træning med øvelser til ansigtsyoga, der er kilden til, at du kan tabe dig i ansigtet. For at få effektiv succes med ansigtsyoga, der har til formål at reducere fedtdepoterne, skal du supplere dine yogaøvelser til ansigtet med god og sund kost samt regelmæssig motion.

Det er ikke muligt at tabe sig på enkelte punkter af kroppen, og derfor skal du sætte ind i forhold til din livsstil, når du vil tabe dig i ansigtet.


Det bedste du kan gøre for dig selv, er at vælge en motionsform, du holder af. Det kan være en rask gåtur, svømning, cykling eller at deltage på motions- og fitnesshold i træningscenteret. Når du er aktiv med motion, som du holder af, er der større sandsynlighed for, at du kan fastholde det sunde og langvarige vægttab.


128 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page