top of page

Trutmund på 30 sekunder .. JA TAK 💗

Opdateret: 5. dec. 2022Vil du gerne have fyldigere læber ?


Vil du gerne have færre rynker omkring læberne ?


Så synes jeg lige du skulle prøve denne øvelse:😘

Når du laver denne øvelse, træner du dine muskler omkring læberne og sætter for alvor gang i blodcirkulationen. Og det kan mærkes ... og det kan ses.

Dine læber bliver fyldigere med det samme ... og minimerer rynker omkring læberne med tiden.Og det gør det fordi du samtidig sætter gang i kollagen produktionen, som du ellers blot vil miste mere og mere af efterhånden som du ældes.


Og præcis som du kan træne dine læber fyldigere, kan du også træne de øvrige muskler i ansigts, nakke og hals, så hele dit ansigt får et løft og dine rynker reduceres. Og ja ... giver dig dig den skønneste ungdommelig glød.
Kampagne

50% rabat + 2 effektive cellefornyende produkter


Hele februar kan du få mit komplette program med videoguidede øvelser og teknikker, der dækker samtlige områder af dit ansigt, nakke og hals til en helt speciel kampagnepris..


Og du får endda også 2 skønne CELLEFORNYENDE produkter med, som er skræddersyet til den facelifting massage som også følger med mit program, ReNew ansigtsolie og ReNew læbebalm, som blot vil få din hud og dine læber til at synes og føles endnu mere fyldigere og "udjævnet"☺


EKSTRA: 5 skønne online forkælende bonusser i form af "opskrifter" på effektive hjemmebehandlinger, meditationer, opskrifter, anti stress manual mm.


Kort sagt Anti Age ... Inside and Out 💛Total værdi for hele anti age "pakken" kr. 4.800,-

Special kampagnepris kr. 1.450,- eller 5 rater á 290 kr.

( kun 4 "pakker" tilbage til denne pris )


En snak om ansigtsyoga - facelifting og lymfedrænage. Hvorfor er alle 3 teknikker nødvendigt, hvis resultatet skal blive tilfredsstillende.18.297 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page