Mine skønne kursisters forvandlinger
24_10%C2%B420_edited.jpg

Efter 12 ugers træning

Lene

Man må sige, der virkelig er sket noget på de 12 uger. Det gælder faktisk hele ansigtet. De dybe rynker er virkeligt blevet reduceret. Det gælder især rynkerne i panden, rynkerne omkring øjnene og rynkerne ved hage og kæbeparti,

henriette%20(1)_edited.jpg

Resultat efter 4 ugers træning

Henriette

Der er virkeligt sket noget med de tunge øjenlåg. De er jo nærmest helt væk. Og man må også sige, at der virkelig er kommet en overall skøn glød. Dejligt.

4.JPG

Efter 4 ugers træning

Pernille

Pernilles tunge øjenlåg er MARKANT løftet. Hendes bekymringsrynke er næsten helt væk. Og hendes hudtone er meget mere afbalanceret og ensartet.

z.JPG

Efter 6 ugers træning

Jette

Jettes største forandring er helt klart hendes smilerynker .. især omkring øjne og mund. Derudover er hendes hud er blevet mindre "læderagtig" og mere blød at se på.

bffhdghgh_edited.jpg

Efter 4 ugers træning

Helene

Helenes bekymringsrynke er pist væk ! De tunge øjenlåg er løftet. De lodrette linier ved munden er udjævnet. Helene har fået mere fylde i sin kæbelinie. Hendes begyndende dobbelthage ( svært af se på foto ) er væk. Og ikke mindst har hun fået den mest fantastiske glød.

Karina_edited.jpg

Resultat efter 4 ugers træning

Karina

Karina har opnået et overall ansigtsløft. Bekymringsrynken er væsentligt reduceret. Den løse hud ved kæbepartiet ( hamsterposer ) er blevet strammet op. Det samme er den løse hud under hagen. Og endeligt er hele øjenpartiet løftet.

britta%20f%C3%B8r%20efter_edited.jpg

Efter 4 ugers træning

Britta

Britta har fået løftet sine øjenlåg, mindsket mørke rande under øjnene, mindsket rynkerne omkring øjnene, mindsket linierne fra næse til mund ( nasobial fold ) og fået et meget sundere look. Og skævhed i ansigt er blevet udjævnet.

Untitled design - 2021-02-25T045203.027.

Resultat efter 4 ugers træning

Gitte

Gitte har især fået reduceret sine rynker i nedre del af ansigtet. Især hageparitet er virkeligt blevet "udjævnet". Og som ekstra bonus er hudtonen blevet mere ensartet.

vi.JPG

Erfter 4 ugers træning

Vivi

Somme tider, bliver jeg selv overrasket over mine kursisters flotte resultater - her har vi et af dem. Vivis resultat taler for sig selv !

connie.JPG

Efter 4 ugers træning

Connie

Connies træning har virkelig båret frugt. Generelt har hun fået en helt naturligt ansigtsløft.

Add%20a%20heading_edited.jpg

Erfter 4 ugers træning

Marianne

Mariannes resultat efter 4 uger er en væsentligt reduceret bekymringsrynke. Opstrammet hals med mindre "pludrehud" og furerne fra næse til mund ( nasolabial furer ) er blevet mindre synlige.

anne.PNG

Efter 4 ugers træning

Anne

Annes bekymringsrynke er næste visket ud. Hendes hud er blevet mere ensartet, næsten fløjlsblød. Og furerne fra mundvige til kæbe er væsentligt reduceret.