top of page
Mine skønne kursisters forvandlinger
Betina.PNG

Betina

Efter 16 ugers træning

“Det er så vildt altså. Simpelthen den bedste investering, jeg har gjort for mig selv.
Mine poser under øjnene er næsten væk. Føler jeg har fået mere fylde i kinderne, men mest af alt er jeg mest overrasket over mine læber, som er blevet mere fyldige og ikke mindst opstramningen af den løse hud ved kæbepartiet og hals. Elsker det … Tak💗

Ingrid.PNG

Ingrid

Resultat efter 12 ugers træning

For 3 mdr. skrev Ingrid til mig:

“Er det ikke for sent for en gammel krage som mig på 74 år ?”

Faktisk modtaget jeg rigtig mange beskeder, præcis som denne.

Nej nej nej … det er ALDRIG for sent.

Og Ingrids resultat viser jo alt.

Ingrids muskler havde ligget “i dvale” i rigtig rigtig mange år.

Nu er de igen blevet vækket til live

tinat.PNG

Tina

Efter 6 ugers træning

 

"Hej Jeanne

Synes lige du skal se, hvor meget der er sket på 6 uger."

Sikke dog en forandring på halsen og øjnene, og ja ... omkring munden og ikke mindst den mindre synlige bekymringsrynke.

hhff.PNG

Bodil

Resultat efter 8 ugers træning

“Poserne er væk! Jeg har simpelthen prøvet ALT muligt …. Agurker, masser af vand, øjencreme mm. Med 0 resultat. Men så gik jeg i gang med Jeannes FaceFIT øvelser … og især lymfedrænage øvelserne har bare haft den vildeste effekt på mine øjne. Jubii og tak for det skønneste program. Elsker tiden for mig selv - det er jo det rene wellness !

britta%20f%C3%B8r%20efter_edited.jpg

Britta

Efter 4 ugers træning

Britta har fået løftet sine øjenlåg, mindsket mørke rande under øjnene, mindsket rynkerne omkring øjnene, mindsket linierne fra næse til mund ( nasobial fold ) og fået et meget sundere look. Og skævhed i ansigt er blevet udjævnet.

Untitled design - 2021-02-25T045203.027.

Gitte

Resultat efter 4 ugers træning

Gitte har især fået reduceret sine rynker i nedre del af ansigtet. Især hageparitet er virkeligt blevet "udjævnet". Og som ekstra bonus er hudtonen blevet mere ensartet.

24_10%C2%B420_edited.jpg

Lene

Efter 12 ugers træning

Man må sige, der virkelig er sket noget på de 12 uger. Det gælder faktisk hele ansigtet. De dybe rynker er virkeligt blevet reduceret. Det gælder især rynkerne i panden, rynkerne omkring øjnene og rynkerne ved hage og kæbeparti,

henriette%20(1)_edited.jpg

Henriette

Resultat efter 4 ugers træning

Der er virkeligt sket noget med de tunge øjenlåg. De er jo nærmest helt væk. Og man må også sige, at der virkelig er kommet en overall skøn glød. Dejligt.

bffhdghgh_edited.jpg

Helene

Efter 4 ugers træning

Helenes bekymringsrynke er pist væk ! De tunge øjenlåg er løftet. De lodrette linier ved munden er udjævnet. Helene har fået mere fylde i sin kæbelinie. Hendes begyndende dobbelthage ( svært af se på foto ) er væk. Og ikke mindst har hun fået den mest fantastiske glød.

Karina_edited.jpg

Karina

Resultat efter 4 ugers træning

Karina har opnået et overall ansigtsløft. Bekymringsrynken er væsentligt reduceret. Den løse hud ved kæbepartiet ( hamsterposer ) er blevet strammet op. Det samme er den løse hud under hagen. Og endeligt er hele øjenpartiet løftet.

lenehh.PNG

Lene

Efter 4 ugers træning

Mine tunge øjenlåg er MARKANT løftet. Jeg har længe overvejet et kirurgisk øjenløft - det behøver jeg heldigvis ikke nu. Ville ønske jeg havde vidst det noget før, da jeg har været ret ked af at "se træt" ud i mange år.

z.JPG

Jette

Efter 6 ugers træning

Jettes største forandring er helt klart hendes smilerynker .. især omkring øjne og mund. Derudover er hendes hud er blevet mindre "læderagtig" og mere blød at se på.

vi.JPG

Vivi

Efter 4 ugers træning

Somme tider, bliver jeg selv overrasket over mine kursisters flotte resultater - her har vi et af dem. Vivis resultat taler for sig selv !

connie.JPG

Connie

Efter 4 ugers træning

Connies træning har virkelig båret frugt. Generelt har hun fået en helt naturligt ansigtsløft.

Add%20a%20heading_edited.jpg

Marianne

Erfter 4 ugers træning

Mariannes resultat efter 4 uger er en væsentligt reduceret bekymringsrynke. Opstrammet hals med mindre "pludrehud" og furerne fra næse til mund ( nasolabial furer ) er blevet mindre synlige.

anne.PNG

Anne

Efter 4 ugers træning

Annes bekymringsrynke er næste visket ud. Hendes hud er blevet mere ensartet, næsten fløjlsblød. Og furerne fra mundvige til kæbe er væsentligt reduceret.

bottom of page