top of page

Min rejse: Fra stress til strålende

 

Stress gjorde at mit ansigt blev 10 år ældre, gråt og trist - helt uden farve og glød... 

Desværre er min historie ikke et enkeltstående tilfælde, men deles af kvinder og mænd i hele verden. Nemlig stress og udbrændthed.

Copy of Copy of 38 år (1).png

Mig før & efter

Efter at ha' arbejdet i mediebranchen i 16 år, sagde min krop simpelthen stop.

Mødet med den onde hr. Stress, gjorde mig på ganske få mdr. lige 10 år ældre .... og mit ansigt blev gråt og trist - helt uden farve og glød.   

Jeg begyndte derfor at gå til traditionel yoga og gjorde en masse for min krop ... og det kunne ses ..... men ansigtet fulgte ikke med.  

Jeg betalte febrilsk flere tusinde kroner på hudpleje klinikker på opstrammende behandlinger uden vedvarende effekt.

Og nej tak til Botox og fillers, men hvilke udveje har man så? Cremer - og nogle dyre nogen af slagsen. Men de penge kunne jeg godt have sparet.

Untitled design (4).png

Min aha oplevelse

En dag kom jeg til at dele min frustration med en yogalærer, som anbefalede mig at prøve ansigtstræning med AnsigtsYoga øvelser. Hun sagde: "Jeanne , er du klar over, at de muskler du har i ansigtet også kan trænes præcis, som de muskler du har i kroppen ? At den løse hud og de rynker, du har i ansigtet skyldes en slap ansigtsmuskulatur?     

 

Nej det gjorde jeg bestemt ikke!      

 

Men det lød jo helt logisk. Træner man sine arme, så får man tonede arme. Så hvis man trænede sit ansigt, så måtte det da også have en effekt? Og det har det. Og det blev min åbenbaring.     

 

Jeg uddannede mig hos både Japanske og Amerikanske practitioners og lærte alle disse fantastiske massage metoder og teknikker, som koster en halv bondegård på klinikker - og udviklede deraf mit komplette FaceFIT program, der allerede har hjulpet 2000 kvinder indenfor de seneste 2 år. . 

Copy of Untitled (2).png

Hvad siger mine kursister ?

2000 skønne kvinder er allerede igang

Hvis jeg kan og 2000 andre kvinder kan, ja så kan du også

​Strammere, fastere og sundere ansigt med synligt resultat allerede efter 4 uger!

bottom of page