top of page

Ansigtsyoga tema 

Derfor virker ansigtsyoga

Alle mennesker ved, at det kræver motion til at få en stram og fast krop, men ganske få mennesker er klar over, hvilken vigtig rolle musklerne spiller når det gælder opbygning af ​​ansigtets konturer.

Ansigtsmusklerne skal OGSÅ trænes specifikt og korrekt, hvis du vil have dit ansigt til at se ungdommeligt ud. Når ansigtsmusklerne bliver slappe, bliver huden, der er knyttet til musklerne også slap. Helt præcis betyder det at du skal træne "muskelresistens" ansigts toning øvelser til at få eller opretholde et ungdommeligt ansigt!

Untitled design (19).png

Ansigtsyoga gør disse 3 grundlæggende ting ved dit ansigt

1) Ansigtsyoga øger blodcirkulationen

Dette øger det naturlige kollagen og elastin i huden, hvilket skaber sundere hudceller og en mere levende hud. Dette tager normalt 2-3 uger. Huden bliver mere elastisk og blødere at røre ved.

 

2) Ansigtsyoga styrker og toner alle musklerne i dit ansigt, nakke og hovedbund

Dette hjælper med at løfte øjenomgivelserne, løfte kinderne, løfte mundens hjørner, den løse hud ved kæbeparti og SÅ meget mere. 

 
3) Ansigtsyoga udjævner og forhindrer nye rynker.

Dette sker, når de svækkede muskler tones og løftes tilbage mod deres oprindelige position. Huden i ansigtet er i modsætning til huden i resten af ​​kroppen fastgjort til musklerne i ansigtet. Så huden opstrammes og udglattes, når musklerne tones (løftes tilbage mod deres oprindelige position) og styrkes. At holde musklerne i ansigtet stærke er den absolut mest effektive måde at forhindre rynker på.

Udkliphgf.JPG

Hvordan virker ansigtsyoga ?

Ansigtsyoga hjælper med at gendanne muskelvæv, elasticitet og toning af et vidunderligt, glødende og ungdommeligt look. Mit efterhånden veldokumenteret ansigts trænings program FaceFIT er baseret på princippet om dynamisk ansigtsmuskeltræning. En effektiv træning, der inkluderer muskelopbyggende øvelser,  opstrammende facelifting massage og kollagenfremmende lymfedrænage. Alle tre teknikker er nødvendige, hvis du vil opnå at opnå et naturligt ansigtsløft. Strammer hud, færre rynker og en helt fantastisk ungdommelig glød.

Ansigtsyoga skal guides korrekt

Uanset om du vælger mit program FaceFIT, bøger eller youtube videoer – så vær sikker på, at de er korrekt guidet, da det ellers vil have modsatte effekt. Og det ønsker vi jo ikke.

 

FaceFIT programmet vil  uddanne dig i, hvordan ansigtsmusklerne fungerer. Det vil lære dig ansigtsøvelser, der isolerer og gennemarbejder alle musklerne i dit ansigt, nakke og hovedbund.

 

Derudover vil facelifting massagen og lymfedrænagen kombineret med øvelserne øge blodcirkulationen til dit ansigt, nakke, hovedbund og berige hver celle med mere ilt og næringsstoffer.  Endvidere vil du effektivt opbygge dine svækkede ansigts- og nakkemuskler, som er blevet overbelastet med tiden i form af den naturlige tyngdekraft og stress og vende den til en sund, energisk og tonet tilstand.

 

Derudover er programmet designet til at forhindre de stærkeste muskler i at blive forværret. Øvelserne opstrammer de slappe muskler ved at øge deres volumen og regenerere produktionen af ​​nye hudceller, kollagen og elastin, som er afgørende for en sund, levende, ungdommelig hud.

Copy of Copy of Untitled (5).png
Untitled design (11).png
Untitled design (1).png

Ansigtsyoga = ikke-kirurgisk ansigtsløft

Ansigtsyoga er den bedste ikke-kirurgiske måde at forbedre hudens struktur og få den ungdommelige glød tilbage.

Mit gennemprøvet ansigtsyogaprogram er et naturligt alternativ til Botox og plastikkirurgi. 

Fordele ved ansigtsyoga

connie.JPG
 • Din hudtone bliver glat og mere glødende.

 • Blodcirkulationen i ansigtet forbedres.

 • Slap og langstrakt hals- og nakkemuskulatur udjævnes.

 • Hamsterposerne mindskes.

 • Nedre kinder strammes og fastgøres.

 • Øvre kinder løftes og tones.

 • Øjenbryn og øjenlåg hæves.

 • Øvre øjenlåg løftes.

 • Nederste øjenlåg opstrammes

 • kragetæer, tunge øjenlåg og hævelse under øjnene reduceres.

 • Sure mundvige løftes og vendes opad.

 • Linjer på panden bliver glatte.

 • Bekymrings-rynken udviskes.

 • Fylde i overlæbe genoprettes.

 • Hagen bliver tonet og dobbelt hage reduceret.

 • En fornyet selvtillid vil blot være en ekstra belønning!

 

 

produkt (1).png

Vil du også i gang, så kan du læse mere om mit opstrammende og rynkereducerende træningsprogram til ansigt og hals lige her:

Husk

A smile everyday

keeps Botox away

Din online træner

f22_edited_edited.jpg

Ansigtsyoga Instruktør &
Udvikler af FaceFIT programmet

bottom of page