top of page

Carolines flotte forvandling 💗

Opdateret: 23. feb.

Nogle gange tikker der en mail ind fra mine skønne online kursister. Og da mailen fra Carolines poppede op blev jeg faktisk selv overrasket over resultatet.


For at du kan se forskellen, har jeg lige sat Carolines før og efter billede sammen. Og det er jo fuldstændigt crazy hvad der er sket på 8 uger 👏💪💗.

Især omkring hendes øjenomgivelser.


Selv skriver Caroline:


Hej Jeanne 😍Sikken en dejlig rejse jeg har begivet mig ud på, med dit ansigtsyoga program. Så fedt at se, så gode resultaterne efter bare 8 uger og så på helt naturlig vis 👏🏻👏🏻👌🏻 Syntes lige du skal se resultatet ♥️ Begge billeder er taget om morgenen og med 2 måneder i mellem Kærligst Caroline

Her er billederne hun sendte mig.


Før billede:


Efter billede:


Især øjenområdet har virkeligt fået et løft.


Jeg blev så begejstret over Carolines forvandling at jeg spurgte hende om hun kunne tænke sig at lave en lille video udtalelse. Og det ville hun heldigvis 👏🙏💗Hvis du vil på samme skønne forandrende og selvforkælende rejse som Caroline, så skal du blot følge linket her til programmet.
Rigtig god transformerende rejse 💗


Hvis du på nogen som helst måde er i tvivl om programmet også kan hjælpe dig, så skriv til mig herJeanne Adelsten, 51 år, mor til 3 og udvikler af FaceFIT programmet.
6.320 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page