top of page

Christas forvandling med ansigtsyoga

Opdateret: 6. feb.

🩶


Christa har givet mig lov til at dele sin fantastiske ansigtsyogarejse.


Christas billeder:

Christa før og efter ansigtsyoga


Den 15. april 2023 tog Christa mod til sig og tilmeldte sig mit ansigtsyogaprogram: FaceFIT - Naturligt ansigtsløft UDEN kirurgi og kemi.


🩶


Besked fra Christa:


🩶


Som du kan se fra hendes besked, har hun udført programmet 1x dagligt i 1 måned - og hendes billeder er derfor taget med 1 måneds mellemrum.


Det glæder mig så meget, at hun skriver, programmet er nemt og enkelt - for rigtig mange tror faktisk, det kræver en hel masse - men 10 minutter om dagen er nok - vel at mærke 10 skønne minutter, man glæder sig til, da man efterfølgende bliver SÅ dejlig afslappet 🧡.


Og det er helt korrekt, man kan nemlig udføre øvelserne hvor som helst og når som helst - ikke noget med faste tider og en tur i motionscenter 😃.


Jeg tror, du vil give mig ret i det, Christa skriver: Hun er kommet til at se så dejlig frisk og levende ud igen 👏🤗.

Og ja ... visse øvelser foretrækker jeg skam også uden tilskuere 😂.


🩶


Besked fra Christa:

Udtalelse af Christa Rossen

🩶


Jeg blev lige en ekstra tand glad og taknemmelig, da Christa skriver til mig, at hun finder mit program troværdigt og tiltalende 🙏.


Christa tager nemlig personligt afstand fra unaturlig indgriben i form af Botox og operative indgreb ... og det er præcis derfor, jeg er SÅ glad for, at jeg kan tilbyde hende en alternativ mulighed.


For det er bestemt ikke alle, der ønsker at fylde sig med diverse fillers, Botox og endnu mere drastisk ... lægge sig under kniven ... pyyh 🥴.


Og ja, det er jo præcis, som hun skriver ... ikke noget hokus pokus .... men ren logik, at man ligesom kroppens muskler også kan tone og opstramme de muskler, vi har i ansigtet 💪.Tak til Christa for de flotte billeder, de flotte udtalelser og ikke mindst de 5 🌟🌟🌟🌟🌟

på Trustpilot 🙏🧡😍.

Vil du også have et endnu skønnere spejlbillede med ansigtsyoga?


Du kan være i gang om 2 minutter! Læs alt om programmet FaceFit, som Christa fulgte:
4.097 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Commenti


bottom of page