top of page

Glem alt om BOTOX - drik BONE BROTH

Opdateret: 16. nov.


Er Bone Broth kilden til ungdommelig hud ?

Okay ... hvem vil ikke gerne have et ungdommeligt udseende med fantastisk glød ?

Mange mennesker er idag så ivrige eftér at se yngre ud, at de fylder sig med Botox, fillers og tyr til drastisk plastik-kirurgi. Tømmer nemt og elegant pengepungen på dyre klinikbehandlinger og cremer, der lover guld og grønne skove.


Det er ikke længere kun en "Hollywood dille" men desværre efterhånden blevet en hverdagsting ... og ligeså skræmmende er nogle af resultaterne.


Mange af disse mennesker bliver nok temmelig skuffet, hvis de læser denne artikel, når de finder ud af, at disse vanvittige dyre og meget drastiske behandlinger, helt kunne ha været undgået. De skulle såmænd bare ha´drukket deres "Botox" istedet til kun et par kroner pr. servering.


Nej jeg snakker naturligvis ikke om en smart Botox drik. Nej jeg snakker om en super lækker foryngende anti age Bone Broth. En power drik, der vil gøre underværker for din hud ... og helbred generelt.


Hvad er Kollagen ?Kollagen er det, som giver din hud sin elasticitet. Efterhånden som vi mister kollagen, bliver vores hud tyndere og tyndere og mister fylde. Så hvis du virkelig vil af med dine rynker eller helt undgå rynker, er du nød til at øge dit kollagen niveau.

Hvor kan jeg finde naturligt kollagen ?


Måske har du allerede gættet det, du kan nemlig finde naturligt kollagen i hud, knogler og led på dyr - økologiske helst. Og hvordan får vi så lige kollagenet ud af dyrene ?


Det gør vi ved at langtidskoge kraftben.

Når vi langtidskoger kraftben, frigives kollagenet i benene, så meget at det bliver nemt at optage. Denne form for kogt kollagen, kender vi også som gelatine.


Når vi har kogt benene ned til en gelatinrig Bone Broth, beriger du huden med den tiltrængte kollagen, som vil udsætte og måske helt hindre rynker, slap hud og andre aldringstegn.


Skønhed starter indefra. Jo mere sund, du er indeni, des mere vil du stråle udvendigt. Påfør al den creme, du har lyst til men du vil dog opnå langt bedre resultater ved at ændre og forbedre din kost.


Hvad indeholder Bone Broth ?
Bone Broth indeholder så mange næringsstoffer inklusiv dem, vi normalt ikke får i vores kost. Den har mange andre fordele end blot reducering af rynker og forbedring af hudens kvalitet.

Næringsstoffer i Bone Broth


  • Knoglemarv, som er essentiel for dit blod og immunforsvar

  • Glycin og prolin, som er aminosyrer, der hjælper med at producere hæmoglobin og glukose, og fordøjelse. De får også din hud til at se fantastisk ud, da de supporterer kollagen.

  • Brusk, som er vigtig for dine led. Især vigtigt, hvis du lider af gigt.

  • Mineraler som kalcium og magnesium. Magnesium er især vigtig for din søvn, som også er essentiel for din skønhed.Fordøjelses Super Food


Uha ... Bone Broth er også et helt fantastisk super food til din fordøjelse. Gelatinen hjælper fordøjelsen ved at berolige GI kanalen. Det binder vandet, som gør det meget nemmere at spise kogt mad da vandet bliver genindført i maden.


DU tror måske ikke at fordøjelsen har nogen indflydelse på din hud men så tager du fejl. Din fordøjelse er bossen, hvad angår optagelsen af næringsstoffer, som tilsyneladende er nødvendig for en sund glød i ansigtet. Fjerner giftstoffer, som er årsagen til de ubehagelige udbrud og den holder dig hydreret.


Sådan får du Bone Broth til at forbedre din hud og reducere rynker.


Ja du kan faktisk komme den færdig Bone Broth i hvad som helst. Personligt foretrækker jeg at drikke den iblandet lidt vand i en stor kop ... krydret med salt og peber ... mums. Det er umuligt at spise for meget. Skål

Sådan laver du Bone Broth


Ingredienser:

  • Kraftben ( gerne økologiske ) eller frosne "leftovers". Du kan anvende ko, lam, kylling eller kalkun.

  • Til fiske Bone Broth bør du anvende gode kvalitets fisk ( gerne vilde ) . Forsøg dog at undgå alt for fede fisk som makrel.Forberedelse:

Put ben/knogler/brusk mm. i en stor gryde med masser af vand og lidt havsalt. Hvis du gerne vil have mere smag, kan du stege benene inden.


Put løg, selleri og hvidløg .... og hvad du ellers kunne have lyst til. Vigtigt: tilføj 1-2 skefulde æblecider eddike. Det påvirker ikke smagen men vil trække næringsstofferne ud af benene mere effektivt.


Lige så snart det koger, skal du skrue helt ned til kun at simre, tilføj mere vand når det er nødvendigt. Vælger du kødben, bør det koge min. 24 timer og fisk 2-3 timer, Jo blødere benene er des flere næringsstoffer er der i din nylavet Bone Broth.

Køl det ned og si det fint. Put det i obevaringsbokse og frys noget af det ned evt. så du har det til flere dage. Kan holde sig i køleskabet i 4 dage.


Når den er afkølet ligger alt fedtet i toppen somdu nemt kan fjerne eller bruge i øvrig madlavnng.


Når den er nedkølet vil den blive gele agtig, hvilket betyder at den er fyldt med rynkereducerende , fedtforbrændende kollagen.

Velbekomme


💛Jeanne


14.203 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page