top of page

Glem alt om BOTOX - drik BONE BROTH

Opdateret: 8. dec. 2023


Bonde Broth
Bone Broth kan hjælpe dig med at få fin glat hud

Er Bone Broth kilden til ungdommelig hud?

Okay ... hvem vil ikke gerne have et ungdommeligt udseende med fantastisk glød?

Mange mennesker er i dag så ivrige efter at se yngre ud, at de fylder sig med Botox og fillers - eller tyr til drastisk plastikkirurgi. De tømmer nemt og elegant pengepungen på dyre klinikbehandlinger og cremer, der lover guld og grønne skove.


Det er ikke længere kun en "Hollywood-dille" - det er desværre en hverdagsting efterhånden ... og lige så skræmmende er nogle af resultaterne.


Mange af disse mennesker bliver nok temmelig skuffede, hvis de læser denne artikel og finder ud af, at disse vanvittigt dyre og meget drastiske behandlinger helt kunne ha' været undgået. De skulle såmænd bare ha' drukket deres "Botox" i stedet til kun et par kroner pr. servering.


Jeg snakker naturligvis ikke om en smart Botox-drik. Nej, jeg snakker om en superlækker foryngende anti-age Bone Broth. En powerdrik, der vil gøre underværker for din hud ... og for dit helbred generelt.


Hvad er kollagen?


Bone Broth
Kollagen holder huden ung

Kollagen er det, som giver din hud sin elasticitet. Efterhånden som vi mister kollagen, bliver vores hud tyndere og tyndere og mister fylde. Så hvis du virkelig vil af med dine rynker eller helt undgå rynker, er du nødt til at øge dit kollagenniveau.

Hvor kan jeg finde naturligt kollagen?


Måske har du allerede gættet det!

Du kan nemlig finde naturligt kollagen i hud, knogler og led på dyr - økologiske helst. Og hvordan får vi så lige kollagenet ud af dyrene?


Det gør vi ved at langtidskoge kraftben.

Når vi langtidskoger kraftben, frigives kollagenet i benene, så det bliver nemt at optage. Denne form for kogt kollagen kender vi også som gelatine.


Når vi har kogt benene ned til en gelatinerig Bone Broth, beriger du huden med tiltrængt kollagen. Det vil udsætte - eller måske helt stoppe - dannelsen af rynker, slap hud og andre aldringstegn.


Skønhed starter indefra. Jo mere sund, du er indeni, des mere vil du stråle udvendigt. Du kan påføre al den creme, du har lyst til. Men du vil dog opnå langt bedre resultater ved at ændre og forbedre din kost.


Hvad indeholder Bone Broth ?


Bone Broth
Bone Broth - fyldt med næringsstoffer

Bone Broth indeholder så mange næringsstoffer - også nogle, vi normalt ikke får i vores kost. Den har mange andre fordele end blot reduktion af rynker og forbedring af hudens kvalitet.

Næringsstoffer i Bone Broth


  • Knoglemarv, som er essentiel for dit blod og immunforsvar

  • Glycin og prolin, som er aminosyrer, der hjælper med at producere hæmoglobin og glukose og styrker din fordøjelse. De får også din hud til at se fantastisk ud, da de supporterer kollagen.

  • Brusk, som er vigtig for dine led. Det er især vigtigt, hvis du lider af gigt.

  • Mineraler, herunder kalcium og magnesium. Magnesium er især vigtig for din søvn, som også er essentiel for din skønhed.Super Food for din fordøjelse


Uha ... Bone Broth er også et helt fantastisk super food for din fordøjelse. Gelatinen hjælper fordøjelsen ved at berolige GI-kanalen. Det binder vandet, hvilket gør det meget nemmere at spise kogt mad, da vandet bliver genindført i maden.


Du tror måske ikke, at fordøjelsen har nogen indflydelse på din hud?

Men du tager fejl.

Din fordøjelse er bossen, hvad angår optagelsen af næringsstoffer, som tilsyneladende er nødvendige for en sund glød i ansigtet. Den fjerner giftstoffer, som er årsagen til de ubehagelige udbrud, og holder dig hydreret.


Sådan får du Bone Broth til at forbedre din hud og reducere rynker


Ja, du kan faktisk komme den færdige Bone Broth i hvad som helst. Personligt foretrækker jeg at drikke den iblandet lidt vand i en stor kop ... krydret med salt og peber ... mums. Det er umuligt at spise for meget. Skål!

Sådan laver du Bone Broth


Ingredienser:

  • Kraftben (gerne økologiske) eller frosne "leftovers". Du kan anvende ko, lam, kylling eller kalkun.

  • Til Bone Broth på fiskeben bør du anvende gode kvalitetsfisk (gerne vilde). Forsøg dog at undgå alt for fede fisk som fx makrel.


Bone Brooth drik er godt for huden
Bone Brooth drik er godt for huden - og smager godt

Forberedelse:

Put ben/knogler/brusk mm. i en stor gryde med masser af vand og lidt havsalt. Hvis du gerne vil have mere smag, kan du stege benene inden.


Tilføj løg, selleri og hvidløg .... og hvad du ellers kunne have lyst til. Vigtigt: Tilføj 1-2 skefulde æblecider-eddike. Det påvirker ikke smagen, men trækker effektivt næringsstofferne ud af benene.


Lige så snart det koger, skal du skrue helt ned, til det kun simrer. Tilføj mere vand, når det er nødvendigt. Vælger du kødben, bør det koge min. 24 timer, mens fisk skal koge 2-3 timer. Jo blødere benene er, des flere næringsstoffer er der i din nylavede Bone Broth.

Køl drikken ned, og si den fint. Hæld den i opbevaringsbokse, og frys noget ned, så du har til flere dage. Kan holde sig i køleskabet i 4 dage.


Når den er afkølet, ligger alt fedtet i toppen. Nu kan du nemt fjerne fedtet - og måske bruge den til anden madlavning.


Når drikken er nedkølet, bliver den geléagtig. Det betyder, at den er fyldt med rynkereducerende, fedtforbrændende kollagen.

Velbekomme


💛Jeanne .
15.517 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page