top of page

8 fantastiske fordele ved Rooibos-te, der nok vil overraske dig.


Jeg startede selv med at drikke Rooibos te pga. alle dens hudvenlige egenskaber. MEN fandt ret hurtigt ud af, hvor crazy mange andre fordele denne magiske te indeholder 🤗.


Rooibos-te (udtales ROY-boss) har nemlig også nogle fremragende sundhedsmæssige fordele og en yderst delikat smag, der er sød og aromatisk ... uhm 😋.


Teen indeholder antioxidanter, enzymer og kemiske forbindelser, der hjælper din hud med at holde sig ungdommelig, og så er den kendt for at reducere betændelsestilstande.


Rooibos te, også kendt som "rød te", er unik ved, at den hovedsageligt dyrkes på det afrikanske kontinent og indeholder polyfenoler såsom aspalathin, der ikke findes i andre fødevarer.


Med kraftige antioxidanter og antiinflammatoriske egenskaber kan det hjælpe dig med at holde dig sundere ved at drikke blot en kop Rooibos-te hver dag.


Hvad er Rooibos te og hvor stammer det fra ?Rooibos-te - også kendt som rød busk-te og afrikansk rød te - er en urtete lavet ved hjælp af bladene fra Aspalathus linearis -planten.


Rooibos betyder "rød busk" på afrikansk og refererer til den rige, dybe karmosinrøde Roibos-te.


Rooibos te er lavet ved hjælp af plantens lange nåleblade, som er grønne, når de stadig vokser på planten men bliver røde under gæringsprocessen.


Aspalathus linearis - planten er hjemmehørende i Sydafrika og indeholder som de fleste te´er høje niveauer af polyfenoler, der giver en hel række sundhedsmæssige fordele.


Rooibos dyrkes hovedsageligt i den bjergrige Cederberg-region i Sydafrika.Hvordan smager Rooibos te ?Rooibos te har en sød, nøddeagtig smag, der ofte sammenlignes med hibiscus te og jordagtige noter med antydninger af karamel, vanilje og en røget essens.


Den beskrives ofte som at have en neutral, men sød smagsprofil, der kan forstærkes med skiver af citron eller et skvæt honning. Meget velsmagende 🤗.


Heldigvis er te´en også koffeinfri, hvilket gør den til en god drik på ethvert tidspunkt af døgnet.


Takket være sin høje koncentration af vitaminer og polyfenoler tilbyder Rooibos te ikke kun lækker smag, men hjælper også med at holde dig sund og ungdommelig.


Jeg drikker den selv som en varm te eller laver den som iste 💜.
Hvad indeholder Rooibos ( næring )?Rooibos te indeholder vitale mineraler, herunder calcium, jern, magnesium, zink og alfa-hydroxylsyre.


Som med de fleste ægte teer og urteteer, indeholder den også høje niveauer af C-vitamin sammen med kraftfulde antioxidanter såsom aspalathin, der også bidrager til omfattende sundhedsmæssige fordele.


Rooibos te indeholder polyfenoler, der hjælper med at bekæmpe frie radikaler, og holder din krop sund og klar til at tackle dagen 🤗💗.Sundhedsmæssige fordele ved Rooibos teKlik på pilen i venstre side ved hvert punkt, hvis du vil læse nærmere.

1. Rooibos kan hjælpe med vægttab

Ligesom grøn og sort te er det at drikke rooibos te en god måde at nyde en lækker drik uden at tænke på kiloene. Hver kop Rooibos te indeholder nemlig kun 2 til 4 kalorier, så du kan drikke denne dejlige røgfyldte drik uden at bekymre dig om vægten. Husk, at tilsætning af sukker, honning eller andre sødestoffer øger kalorieantallet, så hold tilsætninger på et minimum, hvis dit mål er at tabe dig.

2. Rooibos forbedrer hudens udseende.

3. Rooibos kan lindre smerter

4. Rooibos og allegier

5. Rooibos hjælper med at opbygge stærke knogler

6. Rooibos strømliner fordøjelsen

7. Rooibos kan hjælpe med at kontrollere eller forebygge diabetes.

8. Rooibos understøtter hjertesundhed.Jeg køber selv min Rooibos her

For de leverer nemlig gratis ned til nærmeste Helsekost 👏👍💙.


4.867 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page