top of page

ANSIGTSYOGA - artikel om, hvordan du kan træne dit ansigt yngre

Opdateret: 6. feb.
Ved hjælp af ansigtsyoga kan du lære at træne dit ansigt til færre ældningstegn som rynker, dobbelthager og poser under øjnene.Ved at følge ansigtsprogrammet "FaceFIT" kan du få et naturligt ansigtsløft, der overflødiggør Botox, drastiske og dyre kirurgi- eller klinikbesøg.

Jeanne Adelsten, som er kvinden bag FaceFIT-metoden, har selv brugt ansigtsyoga til at forvandle sit ansigt, så det kom til at se yngre og mere levende ud med en flottere glød.


Hun havde arbejdet 16 år i mediebranchen, hvor hun til sidst led af stress, dårligt søvn og udbrændthed, hvilket resulterede i et gråt og trist ansigt.


På ganske kort tid syntes hun, at hun så 10 år ældre ud. Hun besluttede sig derfor at gøre noget ved det.


Jeanne begyndte at gå til traditionel yoga, spise sundere, være aktiv og gøre en masse godt for sin krop. Det gav tydelige resultater for kroppen, men ikke for ansigtet. Derfor overvejede hun botox og ansigtsløft m.m., men da hun opdagede, at hun i stedet kunne træne sit ansigt på samme måde, som man kunne med sin krop, valgte hun at gå den naturlige vej.


Videregivelse af de gode erfaringer

“Jeg blev hurtigt vild med træningsmetoden, fordi jeg kunne se, at det gav gode resultater på kort tid. Derfor uddannede jeg mig til ansigtsyoga-instruktør, så jeg kunne videregive mine gode erfaringer og teknikker til andre, der slås med de samme ting som mig. Siden udviklede jeg programmet FaceFIT, som er et onlinetrænings- og massageprogram, der giver mærkbare resultater med energitilførsel, reducering af rynker og en synlig opstramning af ansigtet.

Artikel om ansigtsyoga
Programmet kan udføres hjemme på sofaen, og man behøver kun at bruge 10-15 min hver dag i træningsforløbet. Så du kan trygt sidde derhjemme og træne dig til et naturligt ansigtsløft i stedet for at bruge botox, dyre fillers og kirurgiske ansigtsløft eller tidskrævende klinikbesøg. Dermed kan man slippe af med sin dobbelthage, rygerynker, poser under øjnene, hamsterposer, 11-tals-rynker og kalkunhals med synligt resultat efter bare 4 uger - ja, faktisk kan man allerede se gløden vende tilbage til sit ansigt efter første træning,” fortæller Jeanne.

artikel om ansigtsyoga
En af Jeannes kursisters resultat efter 4 ugers træning

Ansigtsyoga er logisk træning

Nu synes den opmærksomme læser måske, at det lyder for godt til at være sandt, men i virkeligheden er det meget logisk.


For hvis man kan træne sin krop og muskler i et fitnesscenter eller derhjemme, kan man vel gøre det samme med ansigtet?“Det er i al sin enkelhed det, ansigtsyoga går ud på. Man træner og styrker sine muskler under huden og under eventuelle rynker, så huden opstrammes og rynker fyldes op af muskelmasse indefra."


Samtidig sørger facelifting selvmassage (effektive teknikker, som FaceFIT-programmet i øvrigt også indeholder) for, at blodcirkulationen fremmes, så man øger sit kollagenniveau - den vigtigste byggesten til fast hud.


Endelig vil en afsluttende lymfedrænagemassage sikre, at man dræner sine lymfer - og dermed mindsker hævelser, fremmer kollagenproduktion og får en fantastisk glød, siger Jeanne, som påpeger det fantastiske i, at man får et ansigtsløft på den naturlige og sunde måde, så slutresultatet bliver noget, der ligner en 10 år yngre udgave af sig selv.


Farvel til rynker og slap hud
"Hvis man gerne vil følge mit FaceFit-program, er den praktiske vej enkel:


Man får et adgangslink med det samme, så man kan logge ind på programmet, præcis når man har lyst og lejlighed.


Jeg videoguider udførligt hele vejen igennem alle øvelser, og selve træningen foregår som nævnt 10-15 minutter dagligt. Vel at mærke en selvkærlig træning, du kommer til at elske.


Man kan køre træningen i sit eget tempo, hvornår man vil, og i princippet hvor man vil.


Mere skal der ikke til, at man kan sige farvel til rynker og dobbelthager og goddag til fast hud, markant færre rynker og en fantastisk glød,” slår Jeanne fast.


At metoden virker, er de nu mere en 6.000 onlinekunder til FaceFit-programmet inden for de seneste 3 år en rigtig god indikation på. Og der er derfor efterhånden kommet rigtig mange fine udtalelser om netop Jeannes program og teknikker.Jane L Bartel før og efter ansigtsyoga

(Foto: Viser en af Jeannes kursister )FACEFIT PROGRAM

FaceFit-programmet indeholder i alt 37 videoguidede øvelser, der allerede efter 4 uger, ved blot 10 minutters daglig træning, vil give hele dit ansigt et naturligt løft, færre rynker og en smuk uimodståelig glød.Programmet består af 3 effektive teknikker.Muskeltræning

Træner og styrker dine muskler under huden og under eventuelle rynker, så huden opstrammes, og rynker fyldes op af muskelmasse indefra.


Lymfedrænage & kollagen-fremmende massage

En vigtig afsluttende massageteknik, som dræner dine lymfer og dermed mindsker hævelser, fremmer kollagenproduktion og giver helt fantastisk glød. Hjælper dig med at komme af med de affaldsstoffer, som gemmer sig inde bagved huden.


Face Lifting opstrammende massage

En utrolig lækker selvmassage med teknikker, som fremmer blodgennemstrømningen og dermed sætter gang i opbyggelse af kollagen - den vigtigste faktor til fast hud.
Er du i tvivl om, hvorvidt du har muskler i ansigtet, der kan trænes, så prøv lige Jeannes egen favoritøvelse, som fjerner rygerrynker og giver fyldige læber 👄


Da Jeanne lige er fyldt 53 år,

giver hun 50% RABAT på sit efterhånden veldokumenterede komplette opstrammende og rynke-reducerende program til ansigt og hals: FaceFIT, som lover dig et naturligt ansigtsløft med synligt resultat efter bare 4 uger 👏💪🤗


38.214 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page