top of page

Jeg har været der selv 💗

Opdateret: 8. dec. 2023

Det med at stå foran spejlet og ikke helt kunne genkende dig selv 🥺.


Jeanne før og efter FaceFit
Jeanne før og efter FaceFit

Det var især 2 hårde perioder med stress, der på en gang gjorde mig 10 år ældre.


Og nej … selv de dyreste cremer havde ingen virkning - og behandlinger på klinikker hjalp kun ganske kortvarigt.


Makeup hjalp heller ikke - det gjorde faktisk bare det hele meget værre 😌.


Heldigvis gik jeg til yoga og fik så småt mit liv og en velfungerende hverdag tilbage, men ansigtet fulgte desværre ikke med. Det så stadig trist, gråt og hærget ud.


Min yogalærer spottede det … heldigvis … for her startede min egen foryngende rejse - det var nemlig hende, der introducerede mig til også at træne ansigtet - præcis som kroppen.


Jeg vil så frygtelig gerne, at du også får øjnene op for, hvad ansigts-træning (ansigtsyoga) kan gøre for dig - ikke kun udvendigt, men også indvendigt 💗


Det smukkeste i verden er efter min mening en kvinde, der smiler, netop fordi hun har det godt med sig selv - både indvendigt og udvendigt 😍


Du må dog ikke tro, at ansigtstræning er et kvikfix som Botox og fillers … nej, det kræver en indsats - nemlig en daglig rutine, hvor du bruger 10-15 skønne minutter på dig selv med rynkereducerende øvelser og opstrammende ansigtsmassage 💗


Det fungerer præcis på samme måde, som når du træner din krop. Faktisk er det lidt nemmere at få synlige resultater i ansigtet, da musklerne her sidder fæstnet lige under huden ... som dermed bliver strammet op, så snart musklerne aktiveres og får mere fylde.


Ingen hokus pokus … blot ren logik 🤗.

Jeg håber, du vil begive dig ud på denne skønne transformerende rejse sammen med mig, så du ikke længere behøve bekymre dig om et spejlbillede, du ikke længere kan genkende, cremer, der ikke virker, dyre klinikbesøg og makeup, der blot får dig til at se ældre ud.


På mit kursus “FaceFIT på 4 uger”, lærer du alle de effektive teknikker og øvelser (videoguidet af mig naturligvis), det kræver at få et tilfredsstillende og vedvarende resultat.

FaceFit er det eneste program i Danmark, hvor du kan lære det!


Du har evig adgang og kan forvente synligt resultat allerede efter 4 uger.



Jeanne efter ansigtsyoga
Jeanne efter ansigtsyoga


Så er du klar til at få din ungdommelige glød tilbage 💗 Det håber jeg - for du kommer til at ELSKE det 🥰


💗Jeanne, 51 år, mor til 3 og faceyoga-instruktør.


Er du klar til din egen foryngende rejse?





5.760 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page