top of page

Kan du se musklen?

Opdateret: 11. jun.

Ved godt, jeg ser lidt fjollet ud - men pyt med det. Øvelsen her skaber mere fylde til kinderne ... og når musklen under kinden trænes og får mere volumen ... ja, så giver den faktisk et løft til hamsterposerne også ... du ved ... den løse hud ved kæbepartiet. Og halsen får en opstramning.
Og hvis du samtidig presser dine læber sammen omkring tænderne, ja, så virker øvelsen udglattende på rynker omkring munden.


Bom ... ingen hokus pokus ... ren logik 🤗


Egentlig vil jeg vise dig præcis denne øvelse, fordi den meget tydeligt viser, at du rent faktisk har muskler i dit ansigt, som kan trænes og tones præcis som din krop.


Før og efter ansigtsyoga

Så hvis du søger et alternativ til Botox og fillers og gerne vil undgå drastisk plastikkirurgi - og ja, stoppe med at købe alle de dyre cremer, der på ingen måde kan styrke din ansigtsmuskulatur, blodgennemstrømning og kollagenopbygning ...


Og hvis du har lyst til at lære alle de teknikker og øvelser, der tilsammen giver et helt naturligt ansigtsløft ... ja, så kan det være, at mit komplet opstrammende ansigtsyoga-, lymfedrænage- og facelifting-onlinekursus lige er noget for dig.


Det er præcis som med kroppen - manglende træning af ansigtet kan føre til en række problemer, såsom muskelsvaghed, spændinger og ja .... rynker og slap hud. Præcis som med din krop.


FaceFIT-programmet hjælper med at forbedre muskeltoningen, reducere spændinger og øge blodgennemstrømningen, hvilket forbedrer udseendet af huden og give en mere ungdommelig og strålende glød.Før og efter ansigtsyoga, Jane

Før og efter ansigtsyoga, Christa

Før og efter ansigtsyoga, Connie

Før og efter ansigtsyoga, Rikke

Kundetestimonial, Christina

Kundetestimonial, Bettina Jørgensen

Hvis du selv gerne vil opleve samme flotte forvandling som mine ovenstående onlinekursister, ja så finder du programmet

(50% rabat) lige her

7.661 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page