top of page

Kan man selv gøre noget ved tunge øjenlåg?

Opdateret: 5. dec. 2022Måske døjer du ( som så mange andre kvinder - unge som gamle ) med tunge øjenlåg.


Og måske er hudlapperne, der falder ned over øjnene, efterhånden også blevet meget generende for dig.


Lige fra udseendemæssige gener til problemer med synet, så kan tunge øjenlåg være en udfordring, som mange kvinder gerne vil gøre rigtig meget for at slippe af med … måske gælder det også dig ?Og måske tror du fejlagtig som de fleste at en øjenoperation eller Botox er det eneste svar på løsningen.Jeg vil bare fortælle dig, at dette er langt fra sandheden.Så inden du tyer til at bruge dine hårdt opsparede penge på en risikofyldt operation eller dyre botox behandlinger, så læs med her, hvor jeg giver mit bedste råd til, hvordan du kan løfte og gøre dine øjenlåg meget lettere!Hvorfor får man hængende øjenlåg?

Den mest almindelig grund til at folk oplever, at deres øjenlåg begynder at hænge, er enten en medfødt gene eller også er det normalt noget, som kommer med alderen.


Dette skyldes, at vores muskler slapper mere af, jo ældre vi bliver!


Men ligegyldigt ens alder, kan tunge øjenlåg tære på selvtilliden, og det kan også i mange tilfælde være irriterende eller direkte ubehageligt.
Hvad er fordelene ved en naturlig løsning kontra en øjenlågsoperation eller brug af kemikalier?


At få lavet en øjenlågsoperation er et kirurgisk indgreb, hvor man fjerner det overskydende hud og eventuelt også forkorter den muskel, som løfter det øvre øjenlåg.


Dette gøres med lokalbedøvelse, hvor du er vågen under operationen.


Men udfordringen med dette kan i mange tilfælde være det økonomiske aspekt af situationen, og mest af alt, er der altid en risiko ved frivilligt at lægge sig under kniven eller bruge kemikalier (såsom indsprøjtning af botox) til at forbedre området omkring øjnene.


Fordelene ved at bruge en naturlig løsning er derfor, at du ikke skal bekymre dig om risici, eventuelle bivirkninger, ar, eller store uoverskuelige omkostninger.Så, hvad er den naturlige løsning, tænker du nok?

( Eller måske har du allerede luret det 🤗 ).


Den mest effektive, naturlige løsning mod tunge øjenlåg er opstrammende træning og massage af de muskler omkring øjnene som er blevet trætte.


Samt lymfedrænerende teknikker som kan fjerne evt. væske, fedt og ophobede affaldsstoffer som tynger dine øjenlåg.