top of page

Ansigtsyoga - få et naturligt ansigtsløft

Opdateret: 10. jun.
Ansigtsyoga giver dig et ansigtsløft med få minutters træning hver dag


Drømmer du også om et ansigtsløft uden kirurgi? Ansigtsyoga er en let og 100 % naturlig løsning – og du ser resultat på kun 4 uger.

Du kan komme i gang med træningsprogrammet FaceFit på 2 minutter.


Kunne du tænke dig et ansigtsløft uden kemi, der giver dig blød, glat hud – uden botox og operationer? Ja, det kan vi da alle sammen, ikke?

Jeg hedder Jeanne Truelsen, og jeg elsker ansigtsyoga. Netop fordi jeg elsker at hjælpe mennesker med at føle sig fantastisk godt tilpas hver dag. Og ja, selvfølgelig bruger jeg også selv metoden – fordi det virker!


Øvelserne er til dig, som er lidt træt af dobbelthage, kalkunhals, tunge øjenlåg, poser under øjnene, bekymringsrynker eller asymmetri i ansigtet.

Du får et helt naturligt ansigtsløft uden operation. Det tager kun få minutter hver dag at lave øvelserne – og det bliver hurtigt en skøn og selvkærlig hyggestund. Alle kan være med uanset alder. Også dine børn - og de synes nok, det er supersjovt at se mor eller far lave ansigter!

Kom i gang med ansigtsyoga nu

Her på min hjemmeside kan du se ansigtsyoga før og efter-fotos. Og så kan du selvfølgelig få mit ansigtsyoga-program Face Fit: Et supernemt program med letforståelige øvelser. Du kan komme i gang med programmet lige nu. Lyder det ikke godt? Læs mere om programmet her.

 • Ansigtsyoga stimulerer din blodcirkulation

 • Du reducerer rynkerne … og forebygger nye rynker

 • Dit ansigt ser mere symmetrisk ud, fordi du træner ansigtsmusklerne

 • Du får en fin hud, hvor solskader, pigmentfejl og ar bliver mindre synlige

 • Kort sagt: Dit spejlbillede ser gladere og yngre ud end før. Det er da lige noget, der kan trylle smilet frem, ikke?

Hvad er ansigtsyoga? Hvordan virker ansigtsyoga som et ansigtsløft uden kirurgi?

Ansigtsyoga kaldes også face yoga eller ansigtsgymnastik. Du træner alle de 57 muskler, du har i ansigtet og på halsen. Det gør en forskel, som du let kan få øje på! For med årene slappes bindevæv og ansigtsmuskler en smule. Samtidig får du måske poser under øjnene. Derfor kommer du let til at se udmattet ud … Og det bliver da kun værre, hvis du ikke får søvn nok. Men desværre kan du også være genetisk disponeret for mørke rande og poser under øjnene. Face Fit-programmet omfatter:

 • Ansigtsøvelser, der styrker ansigtsmuskulaturen

 • Massage, der sætter gang i kollagenproduktionen

 • Akupressur, der mindsker poser under øjnene

 • Afspænding, der giver dit ansigt et blidt og afslappet udtryk.

Kort sagt: Du får et naturligt ansigtsløft uden kniv og kirurgi!

Et naturligt ansigtsløft uden operation? Kan det passe?

Måske tænker du: Hm, men kan jeg virkelig få et helt naturligt ansigtsløft uden kniv og kirurgi? Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men svaret er: Ja! Det virker. Du ser en forskel lige med det samme! Og det bliver kun bedre dag for dag, når du husker din gode skønhedsvane. Samtidig undgår du heldigvis det stive udtryk, der sommetider afslører botox og ansigtsoperationer. Fordi du bruger helt naturlige metoder, er resultatet også helt naturligt. Smilerynker forsvinder ikke helt – men de bliver blødere og mere charmerende. Derfor ser dit ansigt friskere og yngre ud. Sådan skal det være, synes jeg! Faktisk er jeg selv ret glad for mine smilerynker.


Læs meget mere om Facefit


Facefit er din genvej til et naturligt ansigtsløft med ansigtsyoga! Læs alt om Facefit.


Virker ansigtsyoga? Ja! Før- og efterbillede af en af mine skønne kunder
Virker ansigtsyoga? Ja! Se selv før- og efterbillede af en af mine skønne kunder

Spørgsmål, mine skønne kunder stiller:

Hvor hurtigt virker øvelserne som et ansigtsløft uden kirurgi?

Det er det fantastiske ved ansigtsyoga: Du kan se en virkning allerede efter første træning!

Din hud gløder mere – og dit spejlbillede er mindre træt end før.

Og så føles det supergodt. Nu er du i gang med dit naturlige ansigtsløft.

Du kan glæde dig til at bruge de ti-tyve minutter på dig selv hver dag

Sæt vækkeuret, så du husker det – og glæd dig til at se et friskere spejlbillede.


Jeg har fået behandlinger med Botox og filler. Kan jeg få glæde af ansigtsyoga?

Ja. Det kan du sagtens. Men vent et par uger efter behandlingen, før du går i gang. Hvis du er i tvivl, så spørg din læge.


Virker ansigtsyoga mod tunge øjenlåg?

Ja. Ansigtsyoga er en super løsning, når du vil gøre noget ved tunge øjenlåg – uden operation.


Kan jeg få glattere hud på halsen med ansigtsyoga? Ja, det kan du, fordi nogle af øvelserne styrker musklerne på halsen.


Virker ansigtsyoga mod poser under øjnene? Ja. Øvelserne forbedrer lymfedrænagen. Det betyder, at din krop nemmere kan skille sig af med affaldsstoffer. Det mindsker de kedelige mørke rande og øjenposer.


Vil ansigtsyoga hjælpe med at holde rynkerne væk? Ja. Ligesom du kan tone din krop med gymnastik, toner du dine ansigtsmuskler med ansigtsyoga. Derfor reducerer du rynkerne og holder nye rynker fra døren.

Er du klar til dit eget ansigtsløft uden kirurgi?Her kan du læse en artikel om ansigtsyoga fra Prana Yoga Magasin.


ansigtsyoga
Ansigtsyoga er en genvej til et naturligt ansigtsløft


Er du begyndt at se spor efter den naturlige aldringsproces, og er du ikke just bedstevenner med de nye alderstegn i form af slap hud, rynker og linjer? Så er ansigtsyoga den naturlige løsning.Ansigtsyoga afhjælper alderstegn
Ansigtsyoga afhjælper alderstegn

Ansigtsyoga forebygger rynker og slap hud


I ansigtet er der over 50 muskler, og med alderen bliver de mere slappe, men med ansigtsyoga er der råd at hente. Ligesom resten af kroppen skal ansigtet nemlig også motioneres. Med simple øvelser kan du sige farvel til rynker og komme til at se yngre ud. Vi giver dig her et overblik over, hvad ansigtsyoga kan gøre for dig, og hvordan du gør din hud og dit ansigt en tjeneste gennem forskellige opstrammende og rynkereducerende øvelser.


Ansigtsyoga strammer op og giver ungdommelig glød


Ansigtsyoga er effektiv træning af din ansigtsmuskulatur til at udbedre og forebygge rynker og slap hud.
Ansigtsyoga styrker hud og muskler

Ansigtsyoga er effektiv træning af din ansigtsmuskulatur til at udbedre og forebygge rynker og slap hud. Teknikkerne i ansigtsyoga strammer op og giver ungdommelig glød, samtidig med at de kan hjælpe mod alt fra poser under øjnene over dobbelthage til selv de dybe panderynker. Ansigtsyoga er et sundt og naturligt alternativ til botox og andre kirurgiske indgreb eller rynkecreme til overpriser. I modsætning til cremer, der kun er i stand til at arbejde overfladisk udefra, er ansigtsyoga dybdegående træning, der arbejder indefra og ud med et mere markeret resultat, hvor du effektivt mindsker rynker.Smuk hud med ansigtsyoga


Ansigtsyoga-instruktør Jeanne Adelsten har flere års erfaring med ansigtsyoga og har oplevet de effektive resultater på eget ansigt såvel som på sine kursisters. Jeanne ønsker at sprede det positive budskab om naturligt ansigtsløft med ansigtsyoga og ønsker at dele ud af naturlige tricks til en forynget, opstrammet hud. Jeanne har således udviklet et online træningsprogram - FaceFIT, som lover synlige resultater efter bare 4 uger.

Der findes en lang række øvelser i ansigtsyoga, og mange af dem er fokuseret på et bestemt område af ansigtet. Når du træner ansigtsyoga, kan du komme hele ansigtet rundt og lave øvelser til både at opstramme hals og kæbeparti, fjerne dobbelthagen, stramme op ved kinderne og omkring munden, fjerne poserne under øjnene, tunge øjenlåg og udjævne rynker i panden.


Ansigtsyoga kan dyrkes hvor som helst og når som helst


Og det kan være en skøn, afstressende aktivitet, når du for eksempel kommer hjem fra arbejde. Samtidig er det sjovt og underholdende at eksperimentere med de mange forskellige ansigtsudtryk, der kommer frem af øvelserne. Lav øvelserne alene eller sammen med en veninde som en ekstra sjov og samtidig effektiv træningssession.


Ansigtsyoga kan dyrkes hvor som helst og når som helst
Ansigtsyoga kan dyrkes hvor som helst og når som helst

Ansigtsyoga fylder ud under rynkerne


Når du dyrker ansigtsyoga, går det op for dig, hvordan du kan benytte dig af ansigtsmusklernes naturlige funktioner til at få strammet op i huden. Du kan sammenligne ansigtsyoga med en tur i træningscentret. Her strammer du op og styrker dine muskler effektivt. På samme måde kan du træne dine ansigtsmuskler og på den måde stramme effektivt op. Udover opstramningen handler ansigtsyoga om at træne de enkelte muskler under rynkerne for derved at mindske dem. Musklerne får større volumen og fylder dermed ud under rynkerne.Når du dyrker ansigtsyoga, går det op for dig, hvordan du kan benytte dig af ansigtsmusklernes naturlige funktioner til at få strammet op i huden. Du kan sammenligne ansigtsyoga med en tur i træningscentret. Her strammer du op op og styrker dine muskler effektivt.
Når du dyrker ansigtsyoga, går det op for dig, hvordan du kan benytte dig af ansigtsmusklernes naturlige funktioner til at få strammet op i huden. Du kan sammenligne ansigtsyoga med en tur i træningscentret. Her strammer du op op og styrker dine muskler effektivt.

Ansigtsyoga giver en naturlig ungdommelig glød i ansigtet


Ligesom med turen i fitnesscentret giver ansigtsyogaen dig et tydeligere resultat, jo oftere du træner. Samtidig vil du opleve en øget naturlig ungdommelig glød i ansigtet, så du kommer til at se friskere, mere energisk og veloplagt ud i hverdagen.
Slip af med rygerrynkerne med ansigtsyoga


Hvis du har røget igennem en årrække, kender du måske til de spor, der sætter sig på din hud. Huden er nemlig en rigtig sladderhank, og derfor kan man se, hvis du har røget, drukket alkohol eller har været stresset i en længere periode. Ved rygning vil man kunne se markante rynker omkring munden. Disse kaldes mimiske rynker og er ekstra svære at skjule. Derudover påvirker rygning hudens elasticitet og gør den derfor mere slap og uelastisk. Rygere har stor risiko for at få dybe rynker i en ung alder. Er du i 20´erne eller 30´erne, er der derfor god grund til at forebygge rynker og slap hud allerede nu.


Kun 10-15 minutter dagligt med ansigtsyoga er nok


Jo mere du forebygger, desto nemmere vil det være at mindske rynkerne, der vil komme til syne i løbet af de næste 10-15 år. Da rygning er det, der påvirker huden mest, kan det tage lidt længere tid at fjerne rygerrynker. Men det er hele træningen værd at opnå en opstrammet og ungdommelig hud. Selv hvis du allerede har fået slap hud af at ryge gennem en årrække, kan ansigtsyoga stadig hjælpe dig. Ved træning på blot 10-15 min. dagligt vil du kunne stramme effektivt op i ansigtet og give huden en frisk glød. Du vil med andre ord opleve. at ansigtet bliver vækket til live igen.


Kom i gang med ansigtsyoga


Vi giver dig her tre øvelser, du kan lave derhjemme. Øvelserne vil have en effekt, hvis du laver dem jævnligt. Disse sjove øvelser giver dig en idé om, hvad det hele går ud på. Øvelserne kan godt virke lidt spøjse i starten, men bare rolig: Øvelse gør mester, og du skal blot vænne dig til den nye måde at bevæge ansigtet på. Øvelserne er fra det fulde ansigtsyogaprogram. FaceFIT på 4 uger.Ansigtsyoga mod dobbelthage, hamsterposer og slap hals. Denne øvelse er nem og effektiv til at stramme op i en ellers slap hals, dobbelthage og hamsterposer.
Ansigtsyoga mod dobbelthage, hamsterposer og slap hals. Denne øvelse er nem og effektiv til at stramme op i en ellers slap hals, dobbelthage og hamsterposer.


1. Ansigtsyoga mod dobbelthage, hamsterposer og slap hals.

Denne øvelse er nem og effektiv til at stramme op i en ellers slap hals, dobbelthage og hamsterposer.

 • Åbn munden så højt, du kan, og ræk tungen så langt ud som overhovedet muligt.

 • Placér hænderne som vist på billedet.

 • Hold presset i tre sekunder og gentag 10 gange.

Gør det langsomt og roligt, og du vil mærke, at det strammer op lige ved stykket af halsen under hagen og kæbeparti.Ansigtsyoga til fyldige læber og færre rynker omkring munden. Denne øvelse er effektiv til rynker og linjer omkring munden og kinderne.
Ansigtsyoga til fyldige læber og glat hud omkring munden

2. Ansigtsyoga til fyldige læber og færre rynker omkring munden.

Denne øvelse er effektiv til rynker og linjer omkring munden og kinderne.

 • Bid tænderne sammen, pres læberne så hårdt sammen, du kan, og hold samtidig et fast tryk i begge sider af ansigtet med dine hænder.

 • Hold presset i 30 sekunder. Gentag 3 gange.Kan du mærke det? Det kan god "brænde" lidt ... Men det betyder blot, at træningen virker.

Ansigtsyoga giver dig et naturligt ansigtsløft

3. Mini FaceLift

 • Placér fingrene, som om du vil råbe til nogen.

 • Pres og lad langsomt hænderne glide ud og op mod ørerne.

 • Pres blidt mod tindingerne og pres tommelfingrene hårdt under hagen.

 • Hold presset i tre sekunder.

 • Afslutningsvis lader du hænderne glide med et blidt pres ned mod kravebenet.


 • Gentag 3 gange.

Ansigtsyoga giver hurtige resultater


Når du begynder på ansigtsyoga dagligt, vil du allerede kunne se resultater efter fire uger. Du vil opleve en naturlig opstramning af din hud og en synlig reducering af rynker.
Daglig ansigtsyoga virker hurtigt.

Når du begynder på ansigtsyoga dagligt, vil du allerede kunne se resultater efter fire uger. Du vil opleve en naturlig opstramning af din hud og en synlig reducering af rynker. Følger du samtidig Jeannes sundhedsråd, vil en flot glød også komme frem. Jo oftere du dyrker ansigtsyoga, desto tydeligere vil resultaterne være. Ansigtsyoga er effektivt, både for dig, der vil forebygge rynker, og for dig, der allerede har dem. Selvfølgelig vil dybe rynker kræve arbejde over længere tid, men resultaterne er det hele værd. Din hud vil takke dig for at behandle den godt, og stramme op i ungdommelig skønhed.


Ansigtsyoga erstatter Botox

Botox og andre kirurgiske indgreb er i løbet af de seneste år blevet rasende populære. De ses som den hurtige genvej til evig ungdom og opfattes af nogen som det rene mirakelmiddel. Dog har de kemiske indgreb deres bagsider.
Botox er populært - men der er altid en risiko,

Botox og andre kirurgiske indgreb er i løbet af de seneste år blevet rasende populære. De ses som den hurtige genvej til evig ungdom og opfattes af nogen som det rene mirakelmiddel. Dog har de kemiske indgreb deres bagsider. Derfor kan du med fordel se ansigtsyoga som et sundt alternativ til Botox. Huden bliver strammet effektivt op, og du opnår den foryngende effekt, samtidig med at resultatet er sikret naturligt hver gang. I modsætning til ansigtsyoga er botox kun en midlertidig behandling, der hurtigt kan blive meget vanedannende. Med ansigtsyoga benytter man sig derimod af ansigtets naturlige evne til at stramme op med ansigtsmusklernes egne kræfter. Samtidig kan du, med stolthed i stemmen, fortælle, at du selv har strammet op i huden med simpel ansigtsmotion, og at dit ansigt forbliver 100% naturligt, selvom det nu ser yngre og opløftet ud.Ansigtsyoga booster dit kollagenniveau


Et effektivt ansigtsyogaprogram består foruden muskeltræning også af facelifting massage, som fremmer blodgennemstrømningen og dermed sætter gang i opbyggelse af kollagen.
Ansigtsyoga booster dit kolleganniveau

Et effektivt ansigtsyogaprogram består foruden muskeltræning også af facelifting massage, som fremmer blodgennemstrømningen og dermed sætter gang i opbyggelse af kollagen. Det er en yderst vigtig faktor til fastere hud samt lymfedrænage - en afsluttende massageteknik, som dræner dine lymfer og dermed mindsker hævelser, fremmer kollagenproduktion og giver helt fantastisk glød. Det har især stor virkning omkring øjenpartiet, og afhjælper ret hurtigt poser under øjnene og tunge øjenlåg, da det hjælper dig med at komme af med de fedt- og affaldsstoffer, som gemmer sig bagved.Ansigtsyoga giver dig fuld valuta af din hudpleje


Jo flittigere du udfører øvelserne, jo mere kan du konstatere deres gunstige indflydelse på hudens spændstighed. Når huden gennem øvelserne stimuleres på den rette måde, vi den være langt mere modtagelig for den pleje, du selv giver den.
Flittig træning = strålende hud!

Jo flittigere du udfører øvelserne, jo mere kan du konstatere deres gunstige indflydelse på hudens spændstighed. Når huden gennem øvelserne stimuleres på den rette måde, vi den være langt mere modtagelig for den pleje, du selv giver den. Det mest optimale, er at gennemføre et fuldt ansigtsyogaprogram hver dag. Når du har lært alle øvelserne, kan du køre et helt program igennem på 10-15 minutter. Og så kan du jo træne når som helst og hvor som helst. Pludselig kan det blive helt sjovt at skrælle kartofler, støvsuge, se tv eller køre bil.


Vil du også i gang med at træne dit ansigt yngre, så kan vi anbefale FaceFIT på 4 uger.
Jeanne Truelsen
Artiklen er udgive af Prana Yoga Magasinet

23.948 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

2 коментарі


Joan Ljungmann
Joan Ljungmann
31 бер. 2022 р.

Hej.. jeg ville hellere have haft tale ud end den skrækkelige musik, der er på de små film. Min hun har mange små blodårer - kan jeg forværre dem ved øvelserne ?? Når man trykker på "gå videre" er der ingen hjemmeside?? det undrer mig ... Vh Joan - har lige købt i går 31.03.

Вподобати

Kære Jeanne. Jeg har modtaget dit kursus, men er så ked af at der ikke er tale på kurset.

selvfølgelig burde jeg have undersøgt det før jeg bestilte, men tog det som en selvfølge 😢

Вподобати
bottom of page