"Ansigtsyoga - Det naturlige ansigtsløft".

Opdateret: feb. 3

Artikel i PranaYoga MagasinArtiklen starter her:

Er du begyndt at se spor efter den naturlige aldringsproces, og er du ikke just bedste venner med de nye tegn i form af slap hud, rynker og linjer ? Så er ansigtsyoga den naturlige løsning.


Er du begyndt at se spor efter den naturlige aldringsproces, og er du ikke just bedste venner med de nye tegn i form af slap hud, rynker og linjer ? Så er ansigtsyoga den naturlige løsning.

Ansigtsyoga forebygger rynker og slap hud


I ansigtet er der over 60 muskler, og med alderen bliver de mere slappe, men med ansigtsyoga er der råd at hente. Ligesom resten af kroppen skal ansigtet nemlig også motioneres. Med simple øvelser kan du sige farvel til rynker og komme til at se yngre ud. Vi giver dig her et overblik over, hvad ansigtsyoga kan gøre for dig, og hvordan du gør din hud og dit ansigt en tjeneste gennem forskellige opstrammende og rynkereducerende øvelser.


Ansigtsyoga strammer op og giver ungdommelig glød


Ansigtsyoga er effektiv træning af din ansigtsmuskulatur til at udbedre og forebygge rynker og slap hud.

Ansigtsyoga er effektiv træning af din ansigtsmuskulatur til at udbedre og forebygge rynker og slap hud. Teknikkerne i ansigtsyoga strammer op og giver ungdommelig glød, samtidig med at de kan hjælpe mod alt fra poser under øjnene, dobbelthage til selv de dybe panderynker. Ansigtsyoga er et sundt og naturligt alternativ til botox og andre kirurgiske indgreb eller rynkecreme til overpriser. I modsætning til cremer, der kun er i stand til at arbejde overfladisk udefra, er ansigtsyoga dybdegående træning, der arbejder indefra og ud med et mere markeret resultat, hvor du effektivt mindsker rynker.Smuk hud med ansigtsyoga


Ansigtsyoga-instruktør Jeanne Adelsten har flere års erfaring med ansigtsyoga og har oplevet de effektive resultater på eget ansigt såvel som på sine kursisters. Jeanne ønsker at sprede det positive budskab om naturligt ansigtsløft med ansigtsyoga og ønsker at dele ud af naturlige tricks til en forynget, opstrammet hud. Jeanne har således udviklet et online 4-ugers træningsprogram kaldet FaceFIT. Der findes en lang række øvelser i ansigtsyoga, og mange af dem er fokuseret på et bestemt område af ansigtet. Når du træner ansigtsyoga, kan du komme hele ansigtet rundt og lave øvelser til både at opstramme hals og kæbeparti, fjerne dobbelthagen, stramme op ved kinderne og omkring munden, fjerne poserne under øjnene, tunge øjenlåg og udjævne rynker i panden.


Ansigtsyoga kan dyrkes hvor som helst og når som helst


Og det kan være en skøn, afstressende aktivitet, når du for eksempel kommer hjem fra arbejde. Samtidig er det sjovt og underholdende at eksperimentere med de mange forskellige ansigtsudtryk, der kommer frem af øvelserne. Lav øvelserne alene eller sammen med en veninde som en ekstra sjov og samtidig effektiv træningssession.


Ansigtsyoga kan dyrkes hvor som helst og når som helst

Ansigtsyoga fylder ud under rynkerne


Ved at dyrke ansigtsyoga går det op for dig, hvordan du kan benytte dig af ansigtsmusklernes naturlige funktioner til at få strammet op i huden. Du kan sammenligne ansigtsyoga med en tur i træningscentret. Her strammer du op op og styrker dine muskler effektivt. På samme måde kan du træne dine ansigtsmuskler og på den måde stramme effektivt op. Ud over opstramningen handler ansigtsyoga om at træne de enkelte muskler under rynkerne for derved at mindske dem. Musklerne får større volumen og fylder dermed ud under rynkerne.Ved at dyrke ansigtsyoga går det op for dig, hvordan du kan benytte dig af ansigtsmusklernes naturlige funktioner til at få strammet op i huden. Du kan sammenligne ansigtsyoga med en tur i træningscentret. Her strammer du op op og styrker dine muskler effektivt.


Ansigtsyoga giver en naturlig ungdommelig glød i ansigtet


Ligesom med turen i fitnesscentret giver ansigtsyogaen dig et tydeligere resultat, jo oftere du træner. Samtidig vil du opleve en øget naturlig ungdommelig glød i ansigtet, så du kommer til at se friskere, mere energisk og veloplagt ud i hverdagen.Slip af med rygerrynkerne med ansigtsyoga


Hvis du har røget igennem en årrække, kender du måske til de spor, der sætter sig på din hud. Huden er nemlig en rigtig sladderhank, og derfor kan man se, hvis du har røget, drukket alkohol eller har været stresset i en længere periode. Ved rygning vil man kunne se markante rynker omkring munden. Disse kaldes mimiske rynker og er ekstra svære at skjule. Derudover påvirker rygning hudens elasticitet og gør den derfor mere slap og uelastisk. Rygere har stor risiko for at få dybe rynker i en ung alder. Er du i 20´erne eller 30´erne, er der derfor god grund til at forebygge rynker og slap hud allerede nu.