top of page

"Ansigtsyoga - Det naturlige ansigtsløft".

Opdateret: 21. majArtikel i PranaYoga MagasinEr du begyndt at se spor efter den naturlige aldringsproces, og er du ikke just bedste venner med de nye tegn i form af slap hud, rynker og linjer? Så er ansigtsyoga den naturlige løsning.Er du begyndt at se spor efter den naturlige aldringsproces, og er du ikke just bedste venner med de nye tegn i form af slap hud, rynker og linjer ? Så er ansigtsyoga den naturlige løsning.

Ansigtsyoga forebygger rynker og slap hud


I ansigtet er der over 50 muskler, og med alderen bliver de mere slappe, men med ansigtsyoga er der råd at hente. Ligesom resten af kroppen skal ansigtet nemlig også motioneres. Med simple øvelser kan du sige farvel til rynker og komme til at se yngre ud. Vi giver dig her et overblik over, hvad ansigtsyoga kan gøre for dig, og hvordan du gør din hud og dit ansigt en tjeneste gennem forskellige opstrammende og rynkereducerende øvelser.


Ansigtsyoga strammer op og giver ungdommelig glød


Ansigtsyoga er effektiv træning af din ansigtsmuskulatur til at udbedre og forebygge rynker og slap hud.

Ansigtsyoga er effektiv træning af din ansigtsmuskulatur til at udbedre og forebygge rynker og slap hud. Teknikkerne i ansigtsyoga strammer op og giver ungdommelig glød, samtidig med at de kan hjælpe mod alt fra poser under øjnene, dobbelthage til selv de dybe panderynker. Ansigtsyoga er et sundt og naturligt alternativ til botox og andre kirurgiske indgreb eller rynkecreme til overpriser. I modsætning til cremer, der kun er i stand til at arbejde overfladisk udefra, er ansigtsyoga dybdegående træning, der arbejder indefra og ud med et mere markeret resultat, hvor du effektivt mindsker rynker.Smuk hud med ansigtsyoga


Ansigtsyoga-instruktør Jeanne Adelsten har flere års erfaring med ansigtsyoga og har oplevet de effektive resultater på eget ansigt såvel som på sine kursisters. Jeanne ønsker at sprede det positive budskab om naturligt ansigtsløft med ansigtsyoga og ønsker at dele ud af naturlige tricks til en forynget, opstrammet hud. Jeanne har således udviklet et online træningsprogram - FaceFIT, som lover synlige resultater efter bare 4 uger.

Der findes en lang række øvelser i ansigtsyoga, og mange af dem er fokuseret på et bestemt område af ansigtet. Når du træner ansigtsyoga, kan du komme hele ansigtet rundt og lave øvelser til både at opstramme hals og kæbeparti, fjerne dobbelthagen, stramme op ved kinderne og omkring munden, fjerne poserne under øjnene, tunge øjenlåg og udjævne rynker i panden.


Ansigtsyoga kan dyrkes hvor som helst og når som helst


Og det kan være en skøn, afstressende aktivitet, når du for eksempel kommer hjem fra arbejde. Samtidig er det sjovt og underholdende at eksperimentere med de mange forskellige ansigtsudtryk, der kommer frem af øvelserne. Lav øvelserne alene eller sammen med en veninde som en ekstra sjov og samtidig effektiv træningssession.


Ansigtsyoga kan dyrkes hvor som helst og når som helst

Ansigtsyoga fylder ud under rynkerne


Ved at dyrke ansigtsyoga går det op for dig, hvordan du kan benytte dig af ansigtsmusklernes naturlige funktioner til at få strammet op i huden. Du kan sammenligne ansigtsyoga med en tur i træningscentret. Her strammer du op op og styrker dine muskler effektivt. På samme måde kan du træne dine ansigtsmuskler og på den måde stramme effektivt op. Udover opstramningen handler ansigtsyoga om at træne de enkelte muskler under rynkerne for derved at mindske dem. Musklerne får større volumen og fylder dermed ud under rynkerne.Ved at dyrke ansigtsyoga går det op for dig, hvordan du kan benytte dig af ansigtsmusklernes naturlige funktioner til at få strammet op i huden. Du kan sammenligne ansigtsyoga med en tur i træningscentret. Her strammer du op op og styrker dine muskler effektivt.

Ansigtsyoga giver en naturlig ungdommelig glød i ansigtet


Ligesom med turen i fitnesscentret giver ansigtsyogaen dig et tydeligere resultat, jo oftere du træner. Samtidig vil du opleve en øget naturlig ungdommelig glød i ansigtet, så du kommer til at se friskere, mere energisk og veloplagt ud i hverdagen.
Slip af med rygerrynkerne med ansigtsyoga


Hvis du har røget igennem en årrække, kender du måske til de spor, der sætter sig på din hud. Huden er nemlig en rigtig sladderhank, og derfor kan man se, hvis du har røget, drukket alkohol eller har været stresset i en længere periode. Ved rygning vil man kunne se markante rynker omkring munden. Disse kaldes mimiske rynker og er ekstra svære at skjule. Derudover påvirker rygning hudens elasticitet og gør den derfor mere slap og uelastisk. Rygere har stor risiko for at få dybe rynker i en ung alder. Er du i 20´erne eller 30´erne, er der derfor god grund til at forebygge rynker og slap hud allerede nu.


Kun 10-15 minutter dagligt med ansigtsyoga er nok


Jo mere du forebygger, desto nemmere vil det være at mindske rynkerne, der vil komme til syne i løbet af de næste 10-15 år. Da rygning er det, der påvirker huden mest, kan det tage lidt længere tid at fjerne ryger rynker. Men det er hele træningen værd at opnå en opstrammet og ungdommelig hud. Selv hvis du allerede har fået slap hud af at ryge gennem en årrække, kan ansigtsyoga stadig hjælpe dig. Ved træning på blot 10-15 min. dagligt vil du kunne stramme effektivt op i ansigtet og give huden en frisk glød. Du vil med andre ord opleve. at ansigtet bliver vækket til live igen.


Kom i gang med ansigtsyoga


Vi giver dig her tre øvelser du kan lave derhjemme, som vil have en effekt, hvis du laver dem jævnligt. Disse sjove øvelser giver dig en idé om, hvad det hele går ud på. Øvelserne kan godt virke lidt spøjse i starten, men bare rolig: Øvelse gør mester, og du skal blot vænne dig til den nye måde at bevæge ansigtet på. Øvelserne er fra det fulde ansigtsyoga program. FaceFIT på 4 uger.

Ansigtsyoga mod dobbelthage, hamsterposer og slap hals. Denne øvelse er nem og effektiv til at stramme op i en ellers slap hals, dobbelthage og hamsterposer.


1. Ansigtsyoga mod dobbelthage, hamsterposer og slap hals.

Denne øvelse er nem og effektiv til at stramme op i en ellers slap hals, dobbelthage og hamsterposer.

 • Åbn munden så højt, du kan, og ræk tungen så langt ud som overhovedet muligt.

 • Placér hænderne som vist på billedet.

 • Hold presset i tre sekunder og gentage 10 gange.

Gør det langsomt og roligt, og du vil mærke, at det strammer op lige ved stykket af halsen under hagen og kæbeparti.Ansigtsyoga til fyldige læber og færre rynker omkring munden. Denne øvelse er effektiv til rynker og linjer omkring munden og kinderne.


2. Ansigtsyoga til fyldige læber og færre rynker omkring munden.

Denne øvelse er effektiv til rynker og linjer omkring munden og kinderne.

 • Bid tænderne sammen, pres læberne så hårdt sammen, du kan, og hold samtidig et fast tryk i begge sider af ansigtet med dine hænder.

 • Hold presset i 30 sekunder. Gentag 3 gange.Kan du mærke det ? Det kan god "brænde" lidt ... Men det betyder blot, at træningen virker.

Ansigtsyoga giver dig et naturligt ansigtsløft

3. Mini FaceLift

 • Placér fingrene, som om du vil råbe til nogen.

 • Pres og lad langsomt hænderne glide ud og op mod ørerne.

 • Pres blidt mod tindingerne og pres tommelfingrene hårdt under hagen.

 • Hold presset i tre sekunder.

 • Afslutningsvis lader du hænderne glide med et blidt pres ned mod kravebenet.


 • Gentag 3 gange.

Ansigtsyoga giver hurtige resultater


Når du begynder på ansigtsyoga dagligt, vil du allerede kunne se resultater efter fire uger. Du vil opleve en naturlig opstramning af din hud og en synlig reducering af rynker.

Når du begynder på ansigtsyoga dagligt, vil du allerede kunne se resultater efter fire uger. Du vil opleve en naturlig opstramning af din hud og en synlig reducering af rynker. Følger du samtidig Jeannes sundhedsråd, vil en flot glød også komme frem. Jo oftere du dyrker ansigtsyoga, desto tydligere vil resultaterne være. Ansigtsyoga er effektivt, både for dig, der vil forebygge rynker, og for dig, der allerede har dem. Selvfølgelig vil dybe rynker kræve arbejde over længere tid, men resultaterne er det hele værd. Din hud vil takke dig for at behandle den godt, og stramme op i ungdommelig skønhed.


Ansigtsyoga erstatter Botox

Botox og andre kirurgiske indgreb er i løbet af de seneste år blevet rasende populære. De ses som den hurtige genvej til evig ungdom og opfattes af nogen som det rene mirakelmiddel. Dog har de kemiske indgreb deres bagsider.

Botox og andre kirurgiske indgreb er i løbet af de seneste år blevet rasende populære. De ses som den hurtige genvej til evig ungdom og opfattes af nogen som det rene mirakelmiddel. Dog har de kemiske indgreb deres bagsider. Derfor kan du med fordel se ansigtsyoga som et sundt alternativ til Botox. Huden bliver strammet effektivt op, og du opnår den foryngende effekt, samtidig med at resultatet er sikret naturligt hver gang. I modsætning til ansigtsyoga er botox kun en midlertidig behandling, der hurtigt kan blive meget vanedannende. Med ansigtsyoga benytter man sig derimod af ansigtets naturlige evne til at stramme op med ansigtsmusklernes egne kræfter. Samtidig kan du, med stolthed i stemmen, fortælle, at du selv har strammet op i huden med simpel ansigtsmotion, og at dit ansigt forbliver 100% naturligt, selvom det nu ser yngre og opløftet ud.Ansigtsyoga booster dit kollagenniveau


Et effektivt ansigtsyogaprogram består foruden muskeltræning også af facelifting massage, som fremmer blodgennemstrømningen og dermed sætter gang i opbyggelse af kollagen.

Et effektivt ansigtsyogaprogram består foruden muskeltræning også af facelifting massage, som fremmer blodgennemstrømningen og dermed sætter gang i opbyggelse af kollagen. Det er en yderst vigtig faktor til fastere hud samt lymfedrænage - en afsluttende massageteknik, som dræner dine lymfer og dermed mindsker hævelser, fremmer kollagenproduktion og giver helt fantastisk glød. Det har især stor virkning omkring øjenpartiet, og afhjælper ret hurtigt poser under øjnene og tunge øjenlåg, da det hjælper dig med at komme af med de fedt- og affaldsstoffer, som gemmer sig bagved.Ansigtsyoga giver dig fuld valuta af din hudpleje


Jo flittigere du udfører øvelserne, jo mere kan du konstatere deres gunstige indflydelse på hudens spændstighed. Når huden gennem øvelserne stimuleres på den rette måde, vi den være langt mere modtagelig for den pleje, du selv giver den.

Jo flittigere du udfører øvelserne, jo mere kan du konstatere deres gunstige indflydelse på hudens spændstighed. Når huden gennem øvelserne stimuleres på den rette måde, vi den være langt mere modtagelig for den pleje, du selv giver den. Det mest optimale, er at gennemføre et fuldt ansigtsyogaprogram hver dag. Når du har lært alle øvelserne, kan du køre et helt program igennem på 10-15 minutter. Og så kan du jo træne når som helst og hvor som helst. Pludselig kan det blive helt sjovt at skrælle kartofler, støvsuge, se tv eller køre bil.


Vil du også i gang med at træne dit ansigt yngre, så kan vi anbefale FaceFIT på 4 uger.
Artiklen er udgive af Prana Yoga Magasinet

www.prana.dk

21.378 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page