top of page

Min skønhedsrutine 🧡

Opdateret: 27. aug.

Rigtig mange skriver til mig omkring min skønhedsrutine.


Og den vil jeg super gerne dele med dig 🤗.Som du ved ... ja så træner jeg og massere mit ansigt i ca. 10 min. hver dag efter mit program FaceFIT. ( Og ja ... jeg laver skam også meget andet end ansigtsyoga 😅)


Jeg laver selv Ansigtsyoga øvelserne, når jeg feks. skræller kartofler, ser fjernsyn eller kører bil osv. Og lifting massage og lymfedrænagen efter jeg har afrenset min hud om aftenen.

Det bliver man nemlig så dejligt afslappet af - hvilket jo også er essentielt, når huden skal opbygges 😉


Feks. er jeg superglad for denne øvelse, som sørger for jeg ikke får den der "sur mund" 😛
Og denne er også en af mine favoritter 🤣
Udover de skønne 10 min. med skøn egentid er der også andre skønne ting i min daglige rutine.


Jeg afrenser mit ansigt hver aften ( ikke morgen ) med en mild rens, da huden har behov for den naturlige olie den selv danner om natten ) så om morgenen skyller jeg bare mit ansigt med lunket vand - efterfulgt af iskoldt vand.


Et par gange om ugen laver jeg denne lækker iskolde opstrammende behandling


Jeg bruger altid udelukkende min egen cellefornyende ReNew ansigtsolieOg jeg ELSKER Facelifting Massage, som eller koster en bondegård at få gjort hos en behandler.FACELIFTING massage - løfter, blødgør, udglatter og booster din hud.


I lighed med massage til kroppen eller træning i fitnesscentret og yogatimerne, ved vi, at muskler og bindevæv skal trænes og masseres for at bevare deres sundhed og ungdommelighed.


Det samme gælder vores ansigt 🤗
Udover pleje af mit ydre, går jeg også rigtigt meget op i mit indre velvære. Derfor tager jeg hver dag fiskeolie og kollagen fra EQOLOGY.


Har prøvet rigtig mange forskellige - men disse 2 er helt klart vinderne 👏💜.Har du lyst til at høre mere om disse produkter, inviterer jeg lige nu til en helseevent, hvor du kan blive meget klogere 😀
Og ja det stopper ikke her ... jeg ELSKER at nørde og tage tid til mig selv ... eksperimentere ... så en gang om ugen laver jeg også lige en skøn kaffescrub
Sidst men ikke mindst, så laver jeg denne FANTASTISK Smoothie så ofte jeg kan komme til det 😛.
Den smager SÅÅÅ godt 😋Det kan godt være det lyder af meget ... men vigtigst af alt ... så ELSKER jeg hvert sekund af det hele 😍
4.901 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page