top of page

E-vitamin: GUF for din hud 💗

Opdateret: 8. dec. 2023


E-vitamin

Hvorfor er e-vitamin noget af det bedste, du kan tilbyde din krop og ikke mindst din hud?


E-vitamin beskytter lipidbarrieren:

Det holder lipiderne friske i din hud og hjælper med at holde din huds beskyttende barriere intakt. Man kan sige, at E-vitaminet ”forsegler” små revner skabt i hudens barriere, som kan få fugt til at forsvinde og dermed efterlade huden stram og tør.


E-vitamin holder huden fugtig:

E-vitamin fastholder fugten mellem dine hudceller, og giver op til 16 timers hydrering.


E-vitamin heler hud:

Den primære fordel ved E-vitamin er evnen til at fremskynde helingen af ​​hudskader såsom forbrændinger og sår med så meget som 50 procent af hastigheden. Det er en antioxidant og vil helbrede huden fra solskoldning og enhver form for irritation og skade. Det har også evnen til at øge fugtindholdet i huden og sænker dermed hudens ældningsproces.


E-vitamin er en antioxidant:

E-vitamin har også antioxidante (fedtopløselige) fordele, da det hjælper med at neutralisere skadelige frie radikaler og kan på grund af dets antioxidante fordel modvirke talg (olie) oxidation, så man undgår hudorme. Ordene 'anti' og 'oxidant' refererer til antioxidation. Da spidsen af ​​den hærdede og blokerede olie i porerne bliver mørk af oxidation, kan E-vitamin hjælpe med at bremse den proces, der netop fører til hudorme.


E-vitamin beroliger huden:

Hudpleje, der indeholder E-vitamin, giver også en intensiv pleje til miljømæssigt udsat hud.

Vitaminet arbejder på at udglatte din hud og får den til at føles behagelig efter irritation fra f.eks. forurening og solskader.


E-vitamin beskytter mod solen:

Vitaminet har også et fotobeskyttende formål. Når E-vitamin kombineres med C-vitamin og bruges under solcreme, kan det give fire gange så meget beskyttelse som solcreme alene.



10 fødevarer, der er fyldt med E-vitamin

At få nok E-vitamin er afgørende for immunsystemet, blodkarrenes sundhed og for at holde huden ungdommelig.


1. Solsikkekerner

Solsikkekerner er en fremragende snack. F.eks. som drys på yoghurt, havregryn eller salat. En portion på 100 gram solsikkefrø indeholder 35,17 milligram e-vitamin.



2. Mandler

For hver 100 g portion mandler er der 25,63 milligram E- vitamin. Ristede mandler er fantastiske som snack, de kan tilføjes bagværk eller du kan drikke mandelmælk.



3. Jordnødder/peanuts

Jordnødder er også en lækker snack. Der er4,93 milligram E-vitamin i 100 g tørristede peanuts. Du bør dog købe almindelige, tørristede jordnødder i stedet for dem med ekstra salt og smagsstoffer.


E-vitamin

4. Olier

Nogle olier har et ret højt indhold af E-vitamin.

En spiseskefuld af følgende olier indeholder:


Hvedekimolie: 20,32 milligram E-vitamin

Risklidolie: 4,39 milligram E-vitamin

Vindruekerneolie: 3,92 milligram E-vitamin

Solsikkeolie: 4,64 milligram E-vitamin


5. Avocadoer

Avocadoer er en alsidig frugt, der indeholder meget lidt sukker og masser af næringsstoffer. I 100 gram avocado er der 2,07 milligram E-vitamin.



E-vitamin

6. Spinat

En 100 gram portion rå spinat indeholder 2,03 milligram E-vitamin


E-vitamin

7. Ørred

En 100 g portion ørred indeholder 2,15 milligram E-vitamin.


E-vitamin

Kort sagt … Spis masser af E-vitamin - det fugter, beroliger og forynger huden.


Og hvad så med hudpleje?


Yes ... E-vitamin er essentiel i dine hudplejeprodukter. Og netop pga. af E-vitaminets gavnlige effekt på huden er ReNew Cellefornyende ansigtsolie netop sprængfyldt med E-vitamin.


Denne måned får du et sæt med oven i hatten, når du tilmelder dig træningsprogrammet til ansigt og hals: FaceFIT på 4 uger 👏🤗.




KAMPAGNE


50% rabat + 2 skønne cellefornyende produkter



Dette program i kombination med disse 2 produkter vil give dig et flot naturligt ansigtsløft. Fastere hud - færre rynker og en helt fantastisk glød 🤗💗





Evitamin

Evitamin

Evitamin

Evitamin

2.800 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page