top of page

“Jeg er ikke fan af kirurgi og fillers, så nu træner jeg mit ansigt som det første hver morgen”

Opdateret: 8. dec. 2023


Kundetestimonial FaceFit


Helles historie:"Mine øjenlåg hænger markant mindre, huden på halsen er opstrammet, og mine hamsterposer og løverynken er reduceret."

"Jeg er 45 og begyndte at have øjenlåg, der hang, huden på halsen blev slappere, og rynken mellem brynene var meget markeret.


Jeg undersøgte derfor mulighederne indenfor kirurgi og fillers, men vidste, at det jo ikke holdt i længden - og er faktisk heller ikke fan af at få puttet noget i ansigtet, da jeg oftest synes, det hurtigt kommer til at se unaturligt ud.

Under mine overvejelser faldt jeg over FaceFIT (hvor man skulle kunne træne og massere sit ansigt yngre) og begyndte derfor at undersøge det nærmere.


Og så syntes jeg, at det lød helt naturligt, at man selvfølgelig kan træne sine ansigtsmuskler, ligesom man jo træner resten af kroppen.

Jeg valgte at tilmelde mig programmet over 5 rater, og dermed blev det for mig ligesom et medlemskab til et fitnesscenter, dog bare billigere, og så har man i øvrigt adgang til programmet for evigt.

Jeg træner mit ansigt som det første hver morgen nu. Jeg gennemgår både træningsprogrammet, lymfedrænage og liftingmassagen, og det er en skøn måde at vågne på, på trods af at jeg skal stå op 15-20 min før.


Når jeg er færdig, føler jeg, at mit ansigt er mere vågent og friskt at se på, og det er endda inden min morgenrutine med ansigtsrens og creme.


Jeg træner også lejlighedsvis i løbet af dagen, bare fordi det er dejligt.

Effekten af træningen er kommet ca. to måneder efter daglig træning, måske den vil komme hurtigere hos andre, hvis hele programmet følges 2 gange dagligt.


Mine øjenlåg hænger markant mindre, huden på halsen er opstrammet, og mine hamsterposer og løverynken er reduceret.


Har jeg haft spørgsmål til Jeanne (udvikleren af FaceFIT), har hun svaret stort set med det samme, så jeg synes kun, der er positive ting at sige om både Jeanne og hendes program.


Jeg kan kun varmt anbefale programmet til andre,


💛Helle Risgaard"


Vil du også i gang med FaceFit?


Se programmet, Helle har fulgt, her.

1.541 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page