top of page

“Jeg er ikke fan af kirurgi og fillers, så nu træner jeg mit ansigt som det første hver morgen”.

Opdateret: 7. maj
Helles historie:Mine øjenlåg hænger markant mindre, huden på halsen er opstrammet og mine hamsterposer og løverynken er reduceret.

Jeg er 45 og begyndte at have øjenlåg der hang, huden på halsen blev slappere og rynken mellem brynene var meget markeret.


Jeg undersøgte derfor mulighederne indenfor kirurgi og fillers, men vidste at det jo ikke holdte i længden, og er faktisk heller ikke fan af, at få puttet noget i ansigtet, da jeg som oftest synes, det hurtigt kommer til at se unaturligt ud.

Under mine overvejelser faldt jeg over FaceFIT ( hvor man skulle kunne træne og massere sit ansigt yngre ), og begyndte derfor at undersøge det nærmere.


Og så synes jeg, at det lød helt naturligt, at man selvfølgelig kan træne sine ansigtsmuskler, lige som man jo træner resten af kroppen.

Jeg valgte at tilmelde mig programmet over 5 rater og dermed blev det for mig, lige som et medlemsskab til et fitnesscenter, dog bare billigere og så har man iøvrigt adgang til programmet for evigt.

Jeg træner mit ansigt som det første hver morgen nu, både træningsprogrammet, lymfedrænage og lifting massagen, og det er en skøn måde at vågne på, på trods af, at jeg skal stå op 15-20 min før.


Når jeg er færdig, føler jeg mit ansigt er mere vågent og frisk at se på, og det er endda inden min morgenrutine med ansigtsrens og creme.


Jeg træner også lejlighedsvis i løbet af dagen, bare fordi det er dejligt.

Effekten af træningen er kommet ca. to måneder efter daglig træning, måske den vil komme hurtigere hos andre, hvis hele programmet følges 2 gange dagligt.


Mine øjenlåg hænger markant mindre, huden på halsen er opstrammet og mine hamsterposer og løverynken er reduceret.

Har jeg jeg haft spørgsmål til Jeanne ( Udvikleren af FaceFIT ), har hun svaret stort set med det samme, så jeg synes kun der er positive ting at sige om både Jeanne og hendes program.


Jeg kan kun varmt anbefale programmet til andre,


💛Helle Risgaard


Se programmet Helle har fulgt her

1.526 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page