top of page

Naturligt ansigtsløft uden kirurgi eller dyre cremer.

Opdateret: 5. dec. 2022

Velkommen til et velvære univers, hvor du er i centrum, til enestående teknikker der efter ganske kort tid vil give dig en mere ungdommelig hud - helt naturligt, uden brug af knive, tråde og nåle.

Når det bedste fra to verdener mødes - giver det naturlige og opløftende resultater.


Om du ønsker at få, opstrammet hele muskulaturen i ansigtet, eller om du foretrækker at komme specifikke områder, såsom hamster poser eller panderynker til livs, kan du frit udvælge øvelserne til de problemområder, du gerne vil have strammet op.


Uanset dit valg, så vil jeg byde dig velkommen til, et naturligt ansigtsløft- univers, der giver varige resultateter.Ansigt Yoga & Japansk Lifting - lær selv begge teknikker.

Ansigtsyoga og japansk Lifting er de to mest effektive teknikker indenfor naturligt ansigtsløft.


Kombinationen af ansigtsyoga og japansk lifting er unik, men de fleste behandlere på markedet, tilbyder desværre kun enten eller.


Teknikkerne er hver for sig effektive, men kombinationen af begge teknikker, er den bedste måde at sikre sig et naturligt ansigtsløft og du finder kun denne kombination her.

Oplev en opstrammende og rynkefri forskel, med et kursus, hvor ansigtsyoga og japansk lifting mødes.
Ansigtsyoga - teknikken.

Til rynkebehandling via ansigtsyoga og Japansk Lifting bruges teknikker, der gør at bindevævet mellem hud og muskler bliver elastisk, og på den måde opnår man, både opstramning og rynkebehandling i et.


Ansigtsyoga med lymfedrænerende øvelser, får huden og musklerne til at bevæge sig og dermed giver blodet og lymfevæsken fri passage, så kroppen har mulighed for at tage ophobede affaldsstofferne med sig ud.


Muskulaturen i ansigtet består af 50 muskler, inkluderende hovedbund, nakke og hals som kan trænes og opstrammes præcis som din krop.
Yoga øvelserne udføres metodisk til at afbalancere alle muskler, hvor ophobet affaldsstoffer, og stress forsvinder, samt bindevævet forstærkes. Resultatet er en tonet og glat hud med en frisk glød.


Du opnår et øjeblikkelig boost og en smuk glød lige så snart, du går igang.

Fordi ansigtsyoga og japansk lifting begge to er meget effektive, kan du opnå hurtige resultater, via et øjeblikkeligt boost som skaber en smuk glød og allerede efter 4 uger vil vil du begynde at se de opstrammende resultater.


Japansk lifting

Har i de seneste år fået kultstatus som rynkefri behandlingsform, Japansk lifting og ansigtsyoga for et naturligt ansigtsløft er, især benyttet af skuespillere og berømtheder, rundt omkring verden.


Teknikken bag Japansk lifting hjælper på ansigtets ydre ældningstegn som rynker, poser under øjnene og hamster poster. Behandlingerne er yderste effektive og giver hurtige resultater, og som en ekstra bonus påvirkes vores følelsesmæssige tilstande, grundet den øget velvære i hele kroppen.


Begynd på øget velvære med opstrammende og rynkereducerende effekt - og er du hurtig kan du få adgang til halv pris.


Nap dine 50% 🤍
Få et naturligt ansigtsløft med ansigtsyoga øvelser

Selvom vi alle ældes, som jo er en naturlig del af livet gang, har vi hver især vores udfordringer, når det kommer til rynker og slap hud og forskellige eller ønsker til opstramning af bestemte områder i ansigtet, hvor andre måske ønsker opstrammning af hele ansigtet.


Vores ansigt, udstråling og glød er det første folk ser og derfra danner sig et indtryk af os, opfattelsen af indtrykket sker på få sekunder.


Men det er ikke kun andres opfattelse af os, der har betydning, for når vi gør noget godt for os selv, følger der et øget velvære med, helt naturligt. Følelsen af øget velvære er fantastisk, for det handler nemlig om, dét at føle sig godt tilpas i sin krop og sind og det smitter i den grad af på vores mentale overskud.


Ansigtsyoga påvirker resten af vores krop og sind, fordi det bidrager til et øget velvære - det er lidt som en dråbe i havet, der skaber ringe i vandet.


Jeanne Adelsten har udviklet et træningsprogram til ansigt og hals, som består af disse afgørende hovedelementer for et yngre udseende.


Opstrammende japansk lifting

Japansk lifting er udsprunget fra ansigtszoneterapi, idet flere kvinder via zoneterapi i ansigtet oplevede at deres hud blev mærkbart forbedret, hvor de både kunne se strammere hud, hvor folder, rynker under øjne, hamster poster mm. blev væsentligt reduceret og huden i ansigt fik en frisk glød.


Grundet de gode resultater kvinderne så på deres hud, blev Japansk lifting de første skridt som anti age-behandling og er i dag en behandling, der er elsket af kvinder, der ønsker et naturligt ansigtsløft og samtidigt er det et af de bedste alternativer til kirurgi og botox.


Blandingen af massageteknikker, akupressur og lymfedrænage gør at Japansk lifting øvelserne har en løftende og opstrammende effekt, og resultaterne er synlige efter kort tid.Langvarigt naturligt ansigtsløft

Alder, fødevare og vores følelsesmæssige påvirkninger, sætter sine spor gennem livet - disse er bare et udpluk af de faktorer, der er med til at ændre vores ansigtsudtryk og hudens vitalitet.


Og er man kommet op i årene, kan mange nikke genkendende til den tid, hvor man havde glat og spændstig hud og nu pludselig til at have en slappere og mere furet hud.

En naturlig del af livets gang, er et liv som sætter sine spor, men lige så naturligt er det, at vi ønsker et godt velvære og når man med lette tryk og dybtvirkende massage kan komme rynkerne, folder, tunge øjenlåg til livs og samtidig få en ungdommelig glød i ansigtet helt naturligt, er netop en af mange grunde til at ansigtsyoga og Japansk lifting vinder større popularitet og har gjort det, gennem de seneste år.


Det er ikke uden grund at ansigtsyoga og Japansk lifting er udråbt som et naturligt alternativ til botox og filleres, hovedsagligt grundet de langvarige naturlige resultater.
Men virker Ansigtyoga & japansk lifting?

Du er ikke den eneste der stiller dette spørgsmål, så tag ikke kun vores gode ord for at det virker.


Vi har derfor samlet en masse før og efter billeder med forskellige aldersgrupper og med hver deres problemer.


Så tag ikke kun vores gode ord for, at du også kan opnå opstrammende og rynkereducerende reslutater indenfor 4 uger.


Se de fine før/efter fotos her;1.744 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page