top of page

Naturligt ansigtsløft uden kirurgi og dyre cremer

Opdateret: 10. jun.
Velkommen til et velværeunivers, hvor du er i centrum! Her lærer du enestående teknikker, der efter ganske kort tid vil give dig en mere ungdommelig hud - helt naturligt, uden brug af knive, tråde og nåle.


Når det bedste fra to verdener mødes, giver det naturlige og opløftende resultater.


Vil du gerne have opstrammet hele muskulaturen i ansigtet? Eller vil du bare gerne af med hamsterposer, panderynker eller andre specifikke problemer? Her kan du frit udvælge øvelserne til de problemområder, du gerne vil have strammet op.


Uanset dit valg vil jeg byde dig velkommen til et univers, hvor du lærer at give dig selv et naturligt ansigtsløft, som giver varige resultater.


Ansigtsyoga & japansk lifting - lær selv begge teknikker

Ansigtsyoga og japansk lifting er de to mest effektive teknikker til et naturligt ansigtsløft.


Kombinationen af ansigtsyoga og japansk lifting er unik, men de fleste behandlere på markedet tilbyder desværre kun én af delene.


Teknikkerne er hver for sig effektive, men kombinationen af begge teknikker er den bedste måde at sikre sig et naturligt ansigtsløft, og du finder kun denne kombination her.

Oplev en opstrammende og rynkefri forskel på et kursus, hvor ansigtsyoga og japansk lifting mødes.


japansk lifting
Nemme øvelser, der virker


Ansigtsyoga-teknikken

Til rynkebehandling med ansigtsyoga og japansk lifting bruges teknikker, der gør, at bindevævet mellem hud og muskler bliver elastisk, og på den måde opnår man, både opstramning og rynkebehandling i et.


Ansigtsyoga med lymfedrænerende øvelser, får huden og musklerne til at bevæge sig og dermed giver blodet og lymfevæsken fri passage, så kroppen har mulighed for at tage ophobede affaldsstofferne med sig ud.


Muskulaturen i ansigtet består af 50 muskler, inkluderende hovedbund, nakke og hals, som kan trænes og opstrammes præcis som din krop.japansk lifting
Alle alderstegn kan mindskes

Yogaøvelserne udføres metodisk til at afbalancere alle muskler, hvor ophobede affaldsstoffer og stress forsvinder, mens bindevævet forstærkes. Resultatet er en tonet og glat hud med en frisk glød.


Du opnår et øjeblikkeligt boost og en smuk glød, lige så snart du går i gang.

Fordi ansigtsyoga og japansk lifting begge to er meget effektive metoder, kan du opnå hurtige resultater. Du får et øjeblikkeligt boost, som skaber en smuk glød, og allerede efter 4 uger vil du begynde at se de opstrammende resultater.


Japansk lifting Metoden har i de seneste år fået kultstatus som en behandlingsform, der reducerer rynker. Japansk lifting og ansigtsyoga benyttes især af skuespillere og berømtheder rundt omkring i verden, der ønsker et naturligt ansigtsløft.


Teknikken bag japansk lifting afhjælper ansigtets ydre ældningstegn, herunder rynker, poser under øjnene og hamsterposter. Behandlingerne er yderste effektive og giver hurtige resultater, og som en ekstra bonus påvirkes vores humør positivt.


Få et øget velvære med opstrammende og rynkereducerende effekt - og er du hurtig, kan du få adgang til halv pris. Nap dine 50% 🤍


japansk lifting
Og det er ikke svært!


Få et naturligt ansigtsløft med ansigtsyogaøvelser

Vi har hver især vores udfordringer med rynker og slap hud. Nogle ønsker opstramning af enkelte områder, mens andre ønsker en opstramning af hele ansigtet.


Vores ansigt, udstråling og glød er det første, folk ser, og på den baggrund danner de sig et indtryk af os - det sker på få sekunder"


Men det er ikke kun andres opfattelse af os, der har betydning, for når vi gør noget godt for os selv, følger der et øget velvære med, helt naturligt. Følelsen af øget velvære er fantastisk, for når vi føler os godt tilpas i krop og sind, smitter det af på vores mentale overskud.


Ansigtsyoga påvirker ikke kun ansigtet - men også resten af vores krop og sind, fordi det bidrager til et øget velvære. Det er lidt som en dråbe i havet, der skaber ringe i vandet.

japansk lifting

Jeanne Adelsten har udviklet et træningsprogram til ansigt og hals, som består af disse afgørende hovedelementer for et yngre udseende.


Opstrammende japansk lifting

Japansk lifting er udsprunget fra ansigtszoneterapi. Flere kvinder oplevede, at zoneterapi i ansigtet forbedrede deres hud mærkbart. Huden blev strammere, og folder, rynker under øjne, hamsterposter mm. blev væsentligt reduceret, samtidig med at huden i ansigtet fik en frisk glød.


Derfor blev japansk lifting det første skridt til anti age-behandling.

I dag er behandlingen elsket af kvinder, der ønsker et naturligt ansigtsløft. Samtidig er det et af de bedste alternativer til kirurgi og botox.


Blandingen af massageteknikker, akupressur og lymfedrænage gør, at japansk lifting-øvelserne har en løftende og opstrammende effekt, og resultaterne er synlige efter kort tid.Langvarigt naturligt ansigtsløft

Alder, fødevarer, følelsesmæssige påvirkninger og andre faktorer sætter sig spor gennem livet.


Og er man kommet op i årene, kan mange nikke genkendende til, at den glatte og spændstige hud er afløst af slappere og mere furet hud.

Det er naturens gang, at livet sætter sine spor. Men lige så naturligt er det, at vi ønsker et godt velvære. Heldigvis kan du komme rynker, folder og tunge øjenlåg til livs og få en ungdommelig glød i ansigtet med japansk lifting og ansigtsyoga. Derfor er det ikke mærkeligt, at metoderne bliver mere og mere populære.


Det er ikke uden grund, at ansigtsyoga og japansk lifting er udråbt som naturlige alternativer til botox og fillers, hovedsageligt grundet de langvarige naturlige resultater.


japansk lifting


Men virker ansigtsyoga & japansk lifting?

Du er ikke den eneste, der stiller dette spørgsmål!

Her er en masse før- og efter-billeder med forskellige aldersgrupper og med hver deres problemer.


Billederne viser, at du også kan opnå opstrammende og rynkereducerende resultater indenfor 4 uger.


Se de fine før-/efter-fotos her:


Før og efter ansigtsyoga og japansk liftingRikke før og efter ansigtsyoga og japansk lifting


Karina før og efter ansigtsyoga og japansk lifting
1.820 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page