Naturligt ansigtsløft uden kirurgi

Opdateret: 17. mar. 2021

Velkommen til et velvære univers, hvor du er i centrum, til enestående rynkebehandlinger helt naturligt, uden brug af knive, tråde og nåle.
Når det bedste fra to verdener mødes - giver naturlige opløftende resultater.

Du vil blive introduceret til de to bedste og mest effektive alternative behandlinger og øvelser, indenfor naturlige ansigtsløft, der findes på markedet i Danmark.


Om du ønsker at få, opstrammet hele muskulaturen i ansigtet, eller om du foretrækker

at komme specifikke områder, såsom hamster poser eller panderynker til livs, kan du frit udvælge de problemområder, du gerne vil have rynkefrie. Uanset dit valg, så vil vi byde dig velkommen til, et naturligt ansigtsløft- univers, der virker.Ansigt Yoga & Japansk Lifting

Er de to mest effektive behandlinger indenfor naturligt ansigtsløft. Kombinationen af ansigtsyoga og japansk lifting er unik, for de fleste behandlere på markedet, tilbyder enten eller. Behandlingerne er hver for sig effektive, men kombinationen af Ansigtsyoga og japansk lifting, er markedet bedste og mest effektive naturlige ansigtsløft og du finder kun denne kombination her.

Oplev en opstrammende og rynkefri forskel, med kursus i hvor ansigtsyoga og japansk lifting mødes.Ansigtsyoga

Med rynkebehandling via ansigtsyoga og Japansk bruges teknikker, der gør at bindevævet mellem hud og muskler bliver elastisk, og på den måde opnår man, både opstrammende og rynkebehandling i et. Ansigtsyoga med tryk på udvalgte punkter får huden og musklerne til at bevæge sig og dermed giver blodet og lymfevæsken fri passage, så kroppen har mulighed for at tage affaldsstofferne med sig ud.Muskulaturen i ansigtet består af 97 muskler, inkluderende hovedbund, nakke og hals, du kan se hvorledes din ansigtsmuskulatur ser ud her.

Yoga øvelserne udføres metodisk til at afbalancere alle muskler, hvor ophobet affaldsstoffer, og stress forsvinder hvor bindevævet forstærkes, der tilsammen giver tonet og glat hud med en frisk glød.

Har du brug for et øjeblikkelig boost og en smuk glød?

Fordi ansigtsyoga og japansk lifting begge to er effektive ansigtsløft, kan du opnå hurtige resultater, via et øjeblikkeligt boost som skaber en smuk glød, hvor du over tiden vil opnå de opstrammende resultater, der holder.


Japansk lifting

Har i de seneste år fået kultstatus som rynkefri behandlingsform, Japansk lifting og ansigtsyoga for et naturligt ansigtsløft er, især benyttet af skuespillere og berømtheder, rundt omkring verden.


Teknikken bag Japansk lifting hjælper på ansigtets ydre tegn på rynker, poser under øjnene og hamster poster. Behandlingerne er yderste effektive og giver hurtige resultater, foruden hjælper øvelserne også kroppens fysiske funktioner og påvirker vores følelsesmæssige tilstande, grundet øget velvære i hele kroppen.


Begynd på øget velvære med opstrammende og rynkereducerende effekt - og er du hurtig kan du få adgang til halv pris.


Nap dine 50% rabat. Rabatten er aktiv i 24 timer på FaceFIT på 4 uger 🤍
Ansigtsløft naturligt med ansigtsyoga øvelser

Selvom vi alle ældens, som er en naturlig del af livet gang, har vi hver især vores udfordringer, når det kommer til rynker eller dertil ønsker omkring opstramning af bestemte områder i ansigtet, hvor andre ønsker opstrammning af hele ansigtet.


For vores ansigt, udstråling og gløden er det første folk ser og derfra danner sig et indtryk af os, opfattelsen af indtrykket sker på få sekunder.

Men det er ikke kun andres opfattelse af os, der har betydning, for når vi gør noget godt for os selv, følger der et øget velvære med, helt naturligt. Førelsen af øget velvære er fantastisk, for det handler nemlig om, dét at føle sig godt tilpas i sin krop og sind, for det smitter af på vores mentale overskud.


Ansigtsyoga påvirker resten af vores krop og sind, fordi det bidrager til et øget velvære - ansigtsyoga er lidt som en dråbe i havet, der skaber ringe i vandet.


Jeanne Adelsten har udviklet et træningsprogram til ansigt og hals, som består af disse afgørende hovedelementer for et yngre udseende.


Opstrammende japansk lifting

Japansk lifting er udsprunget fra ansigtszoneterapi, idet flere kvinder via zoneterapi i ansigtet oplevede at deres hud blev mærkbart forbedret, hvor de både kunne se strammere hud, hvor folder, rynker under øjne, hamster poster forsvandt og huden i ansigt fik en frisk glød.

Grundet de gode resultater kvinderne så på deres hud, blev Japansk lifting de første skridt som anti age-behandling og er i dag en behandling, der er elsket af kvinder, der ønsker et naturligt ansigtsløft og et af de bedste alternativer til kirurgi og botox.

Blandingen af massageteknikker, akupressur og lymfedrænage gør at Japansk lifting øvelserne har en løftende og opstrammende effekt, og resultaterne er synlige efter kort tid.Langvarigt naturligt ansigtsløft

Alder, fødevare og vores følelsesmæssige påvirkninger, sætter sine spor gennem livet - disse er bare et udpluk af de faktorer, der er med til at ændre vores ansigtsudtryk og hudens vitalitet. Og er man kommet op i årene, kan mange nikke genkende til tiden, hvor man havde glat og spændstig hud, til at have en slappere og mere furet hud.

En naturlig del af livets gang, er et liv som sætter sine spor, men lige så naturligt er det, at vi ønsker et godt velvære og når man med lette tryk og dybtvirkende massage kan komme rynkerne, folder, tunge øjenlåg til livs og samtidig få en ungdommelig glød i ansigtet helt naturligt, vel og mærke indenfor fire uger, er en af mange grunde til at ansigtsyoga og Japansk lifting vinder større popularitet og har gjort det, gennem de seneste år.

Det er ikke uden grund at ansigtsyoga og Japansk lifting er udråbt som et naturligt alternativ til botox og filleres, hovedsagligt grundet de langvarige naturlige resultater.
Men virker Ansigtyoga & japansk lifting?

Du er ikke den eneste der stiller dette spørgsmål, så tag ikke kun vores gode ord for at FaceFIT kurset virker. Vi har samlet en masse før og efter billeder, foruden kan du læse anmeldelser fra vores kunder, der er i forskellige aldersgrupper, med hver deres problemer. Så tag ikke kun vores gode ord for, at du kan opnå opstrammende og rynkereducerende reslutater indenfor 4 uger. Du finder før og efter billeder her

1.530 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle