top of page

Sov godt - og stop rynker

Opdateret: 8. dec. 2023


Søvn modvirker rynker
Søvn modvirker rynker


Huden er en utrolig størrelse!

Huden er en vigtig del af vores immunforsvar, fordi huden både beskytter mod slag og stød, men huden har også den fanatiske evne til at holde bakterier og mikroorganismer ude af kroppen. Huden er samtidig vandtæt, så huden forhindrer vores krop i at dehydrere, dette kræver dog, at huden er sund og intakt.


For at holde en sund og intakt hud spiller vores søvn en stor rolle.

Mange forbinder pleje og sund hud med brugen af de rigtige skønhedsprodukter.


Men en sund livsstil med ordentlig nattesøvn, sunde råvarer og motion er vigtig for at holde rynkerne væk og bevare en sund og intakt hud.


For flere forsøg har vist, at søvnmangel og rynker har en sammenhæng - og at søvnmangel også påvirker, hvor god huden er til at regenerere sig.

Søvnproblemer betragtes i dag som en verdensomspændende epidemi, hvor kroniske søvnproblemer er blevet forbundet med fedme, kræft, fejl i immunforsvaret samt sukkersyge.Sund livsstil og god søvn - kom rynkerne til livs

I vores travle hverdag med ofte bookede weekender kan vi let glemme vigtigheden af vores søvn.


En forbedring af søvnen kan skabes ved at tage hånd om vores livsstil.

Vi kan bevæge os i retning af et sundere og mere velafbalanceret liv, hvor pleje af os selv og vores hud ikke kun omfatter skønhedsprodukter - men også fokuserer på velvære.Et af målene er at sætte vores velvære i fokus

Pas på dig selv med ansigtsyoga
Pas på dig selv med ansigtsyoga


Ved at sætte velværet i fokus kan vi arbejde med langt flere aspekter i vores liv, uden at vi bliver stressede over at skulle nå for mange ting på én gang.


Ideen bag et øget velvære er, at vi omfavner os selv, fremfor at se på de fejl og mangler, vi vil ændre. Ord som "burde, skulle og kunne" er ord, der ikke bidrager til positive tanker eller mentalt overskud - de virker faktisk modsat.


Ansigtsyoga og bedre søvn mod rynker

Det kan lyde underligt at benytte ansigtsyoga til at få et bedre og mere harmonisk liv. Men lige præcis ansigtsyoga bidrager til et øget velvære, fordi vi i første omgang gør noget godt for os selv.

Med ansigtsyoga øvelserne tager du nemlig tid til dig selv.

Om du laver ansigtsyoga i 10 - 15 eller 30 minutter har mindre betydning for det øgede selvværd.


Lige så snart vi mennesker dyrker sport, er i haven eller dyrker en anden hobby, medfører det, at vi efterfølgende har det godt, fordi vores krop producerer dopamin.


Når vi øger vores velvære, påvirker det vores handlinger og tanker.

Det giver et mentalt overskud, som er én af de mange fordele ved at arbejde mod et øget og godt velvære.

Det mentale overskud kan også modvirke søvnmangel og livsstilssygdomme.


At ansigtsyoga også giver fastere sundere og flottere hud med færre rynker, er bare én af de fordele, du får af at optimere din søvn og dit helbred.


Ansigtsyoga: din tid - og dit velvære!


Kom i gang på 2 minutter. Gå til program her.Før og efter ansigtsyoga
Før og efter ansigtsyoga2.178 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page