• catrinewaltersdorph

Rynker og søvn

Når det kommer til udvikling af rynker, er der flere elementer der påvirker ældning af vores hud. Selve vores alder sætter sine spor helt naturligt, men vores livsstil igennem livet, har også betydning for hvorledes vores hud rynker.Huden er en utrolig størrelse og er en vigtig del af vores immunforsvar, fordi huden både beskytter mod slag og stød, men huden har også den fanatiske evne til at holde bakterier og mikroorganismer ude af kroppen. Huden er samtidig vandtæt, så huden forhindre vores kroppen at dehydrere, dette kræver dog, at huden er sund og intakt.


For at holde en sund og intakt hud, spiller vores søvn en stor rolle.

Mange forbinder pleje og sund hud, med brugen af de rigtige skønhedsprodukter, men vores livsstil med ordentlig nattesøvn, sunde råvarer og motion, udgør en vigtig del, i at holde rynkerne væk og bevare en sund og intakt hud.


For flere forsøg har vist, at søvnmangel og rynker har en sammenhæng og at søvnmangel også påvirker, hvor god huden er til, at regenerere sig. Søvnproblemer betragtes i dag, som en verdensomspændende epidemi, hvor kronisk søvnproblemer er blevet forbundet, med fedme, kræft, og fejl i immunforsvaret samt sukkersyge.Sund livsstil og god søvn - kom rynkerne til livs.

I vores travle hverdag med ofte booket weekender, kan vi let glemme vigtigheden, af vores søvn


En forbedring af søvnen kan skabes ved at tage hånd om vores livsstil, mod et sundere og mere velafbalanceret liv, hvor forplejning af os selv og vores hud, ikke kun sker ved brug af diverse skønhedsprodukter men, at vi sigter mod et langt bedre velvære.Et af målene er at sætte vores velvære i fokusVed at sætte velværet i fokus, kan vi arbejde med langt flere aspekter i vores liv, uden at vi bliver stresset over at skulle nå for mange ting på én gang -der kan ende med at vi intet gør.

Ideen bag et øget velvære er, at vi omfavner os selv, fremfor at se på de fejl og mangler, vi vil ændre. Ord som "burde, skulle og kunne" er ord, der ikke bidrager til positive tanker eller metal overskud - de virker faktisk modsat.


Ansigtsyoga mod rynker og bedre søvn.

Det kan lyde underligt, at benytte ansigtsyoga mod et bedre og mere harmonisk liv. Men lige præcis ansigtsyoga bidrager til et øget velvære, fordi vi i første omgang, gør noget godt for os selv, med brug af ansigts yogaøvelserne, tager du nemlig tid til dig selv, om du laver ansigtsyoga i 10 - 15 eller 30 minutter, har mindre betydning, i det øget selvværd, der medfølger.


Med brugen af ansigtyoga skaber du et faktum: nemlig, at du bevidst tager tid til at pleje og koncentrere dig om dig. Lige så snart vi mennesker dyrker sport, er i haven eller dyrker en anden hoppy medfører det, at vi efterfølgende har det godt, fordi vores krop producerer dopamin.


Når vi øger vores velvære, påvirker det resten af vores handlinger og tanker - det mentale overskud, som er én af de mange fordele ved at arbejde mod et øget og godt velvære, for dette kan også påvirker vores søvnmangel, samt forhindre livsstilssygdomme.


At ansigtsyoga også giver fastere sundere og flottere hud med færre rynker, er bare de flere fordele, man får ved at arbejde, mod et øget velvære og opnå bedre søvn.


Opnå harmoni via et øget velvære & benyt ansigtyoga som "Din tid - din velvære"1,211 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg